Lej windsurfing udstyr

LEJ WINDSURF UDSTYR

 Lej windsurf udstyr på vores surfskole i Amager Strandpark og windsurf med markedets absolut bedste og nyeste gear. Du kan godt se frem til at windsurfe med Severne’s prisvindende sejlmodeller inkl. Severne bom, Severne gorilla mast og Severne’s revolutionerende cyclops-forlænger. Vi udlejer surfsejl i størrelserne 4,5-6,5 m2. Der medfølger et 140 liters Severne Fox Freeride windsurfboard. OBS: For at leje windsurfudstyr hos os, skal du kunne windsurfe sikkert på egen hånd og vide, hvordan du rigger både surfboard og sejlrig forsvarligt til. Er du ikke helt sikker på dit niveau, så se vores windsurfkurser.

FIND OS HER

We are here

Copenhagen Surf School Jollevej 8, Amager Strandpark

Windsurfing & Sunset SUP

Har du nogen spørgsmål? Instruktør Chris hjælper dig på vej!

Lej windsurf udstyr

Kan jeg leje windsurf udstyr som begynder? 

Nej, hvis du er begynder eller let øvet, så book i stedet et af vores windsurfing kurser. For al leje af surfskolens windsurfudstyr gælder det, at man skal være en meget erfaren windsurfer, som kan klare sig selv 100 % på både land og vand. Du skal også selv rigge alt dit lejede windsurf udstyr til og af før og efter din session på den korrekte måde, som vi instruerer i på Master Class Pro.

Kan man gå til windsurfing?

Ja, det kan du tro! Du kan gå til windsurfing i Amager Strandpark på vores Master Class forløb, hvor vi surfer, griller og hygger (mindst) en fast dag om ugen. Holdet kører 9 uger i træk, og vi starter nye surfhold op hver sæson i slutningen af april og i starten af august. Hvis du aldrig har prøvet windsurfing før, så start ud med vores opstartsforløb her, og se frem til at blive en del af et hyggeligt surfteam bestående af 13 surfere og 2 faste instruktører.

Hvilken type windsurf udstyr udlejes på surfskolen?

Bered dig på at leje windsurfudstyr i absolut verdensklasse! Når du lejer windsurfingudstyr hos os, så bliver du nemlig udrustet med et 140 liters Severne Fox Board og en Severne 2023 Sejlrig. Vi har forskellige sejlstørrelser, som varierer fra 5,2-7,0, så du kan vælge den model, som passer til dig og dagens vindstyrke. Du får selvfølgelig også en varm O’Neill 5/3 mm våddragt, en Severne Air Trapez og en High Hook Vest med, når du lejer dit windsurfing udstyr. Vi glæder os til at se dig på surfskolen!

Fik du ikke svar på dine spørgsmål? Du finder vores komplette FAQ her