MØD VORES FANTASTISKE SURF TEAM

Vi står alle klar med smil på læben til at byde jer varmt velkommen på vores surfkurser og give jer den bedste oplevelse på vandet.

Ole Hasholt & Rasmus Øgelund

Founders & Surf Instruktører
Ole Hasholt & Rasmus Øgelund

Ole og Rasmus er grundlæggerne af Copenhagen Surf School – vi er opvokset på Thurø i det sydfynske øhav, hvor Oles gamle onkel Per lærte os at windsurfe for godt 16 år siden, og sådan blev vi bidt af den sjældne og uhelbredelige windsurf-bacille! Siden har vi begge vundet flere danmarksmesterskaber i windsurf-disciplinen Freestyle, konkurreret i PWA World Windsurfing Tour og arbejdet som surfinstruktører på surfskoler, surfcamps og surfklubber rundt omring i Europa. Windsurfing har altså taget os vidt omkring og er blevet vores livs passion: Sammen har vi rejst Jorden rundt i jagten på de bedste bølger og kraftigste storme, været med til at skabe Thurø Windsurfing Klub og grundlagde i 2016 vores hjertebarn Copenhagen Surf School i Amager Strandpark. Vores mål var at starte en topprofessionel surfskole med et varmt og inkluderende surfmiljø midt i København.

Hos os bliver du en del af surffamilien og samtidig undervist af de absolut bedste instruktører – og på markedets nyeste udstyr, selvfølgelig!
I dag er vi stolte over at have hjulpet mere end 6.000 nye surfere ud på vandet – og vi håber, du vil være den næste! 😉

Kristian Nørgaard

Surf Instruktør

Kristian Nørgaard

Kristian har været instruktør på surfskolen, siden vi startede. Han er toptrænet med mere end 13 års erfaring med både windsurf og paddleboarding, og til daglig går han under navnet “The Freestyle Wizard” på grund af hans speciale i især stilfulde Heli Tacks.
Glæd dig til at møde ham på dit næste surfkursus, og bered dig på at få rørt lattermusklerne godt og grundigt!

Sofie Hammeken

Surf Instruktør

Sofie Hammeken

Sofie har mere end 12 års erfaring med SUP og windsurfing og er blandt andet danmarksmester i Windsurf Foil Race 2020! Når Sofie er på surfskolen, er du garanteret den fedeste energi, og uanset om du er ude på boardet eller oppe i baren, kan vi godt love dig for, at det smitter! Og heldigvis for os bringer hun også sin fede energi over på vores SoMe, som hun styrer med Caroline.

Caroline Nørgaard

Surf Instruktør

Caroline Nørgaard

Caroline har over 11 års erfaring med windsurfing og SUP. Hun har været en fast del af teamet siden starten, og det er vi glade for, for hun er fremragende til at lære fra sig, ekstremt sød og endda også sjov! Og hvis du fanger hende oppe på land i færd med at skyde materiale til vores SoMe, skal du i øvrigt bede hende brygge dig en kop kaffe, for hun laver klart skolens bedste!

Malte Øgelund

Surf Instruktør

Malte Øgelund

Malte valfarter til København hver sommer for at stå bag baren og jonglere med flasker og krus. Når han ikke rocker cafe’en er han at fange ude på vandet og er faktisk en af verdens bedste U20-windsurfere – og Ole og Rasmus tager slet ingen kredit for det, selvom de oplærte ham i windsurfing i tidernes morgen… Glæd til et kursus med en af surfskolens allerdygtigste darlings!

Stefan Gewecke

Surf Instruktør

Stefan Gewecke

Stefan er en ekstremt passioneret windsurfer og vores ekspert i powerjibes. Han har sammenlagt windsurfet i mere end 11 år og har hele 7 år på bagen som instruktør. Han er surfskolens humørbombe og ubestridte konge af fadølsanlægget. Så hvis du vil lære at mestre din Jibes og kan lide at slutte dagens session af med en kold Big Wave – så glæd dig til at surfe med Stefan!

Mathilda Rahkolin

Surf Instruktør

Mathilda Rahkolin

Mathilda leverer et humør, som de færreste kan blære sig med, og både humøret og den svenske latter smitter, uanset om du befinder dig på surfboardet eller i surfcaféen – ja, vi har sågar hørt historier om kursister, der har mærket den fede energi på flere hundrede meters afstand! Glæd dig til at komme ud at surfe med Mathilda, der nemt lærer dig at Jibe med stil.

Anders Hersland

Surf Instruktør

Anders Hersland

Anders er den i teamet med allerflest års erfaring under bæltet og har windsurfet i mere end 16 år! Som instruktør er han både smilende, rolig og imponerende tålmodig – og så er han den sejeste Soul Surfer, vi kender. Når du møder Anders, kan du ikke undgå at forelske dig i windsurfing. Glæd dig til at komme på vandet med Anders – du bliver en ægte surfer på rekordtid, og du har det sjovt imens!

Helene Mørch

Surf Instruktør

Helene Mørch

Helene er en ægte teamplayer og får alle surfkursister og surfinstruktører til at føle sig hjemme og godt tilpas. Hun er en haj på surfboardet og hjælper dig sikkert og nemt i gang med windsurfing.Det er også Helene, som står klar med et kæmpe smil på mailen og surftelefonen, hvis du skulle have nogle spørgsmål før eller efter dit surfkursus – glæd dig til at møde hende!

Martin Løkkegaard

Surf Instruktør

Martin Løkkegaard

Martin er en ægte fynbo, som har begge ben solidt plantet på jorden, og med sit rolige gemyt lærer han dig at windsurfe hurtigt og sikkert. Martin er en af vores mest erfarne instruktører, som kan lære dig alt fra stilfulde Fast Tacks til spektakulære Backloops.Og psst! Glæd dig især til at få Martins secret tips til den perfekte Jibe!

Coco Westfallen

Surf Instruktør

Coco Westfallen

Coco er en ægte humørspreder, som altid sørger for, at enhver, der gæster surfcaféen, føler sig hjemme – nærmest som i mormors køkken. Hun er fantastisk til at have det kølige overblik og sikrer, at din panini altid er sprød, din kaffe er rygende varm, og din Big Wave iskold. Derudover er Coco en hammerdygtig surfinstruktør, som lærer dig at holde balancen på rekordtid. Glæd dig til at møde Coco!

Marc Meldgaard

Surf Instruktør

Marc Meldgaard

Marc er sprængfyldt med fed energi! Skal du have boostet din selvtillid, eller har du fået det forkerte ben ud af sengen? Så frygt ej, Marc får dig på rette kurs! Han elsker at instruere, og så er han holdets hyggefar, som altid har en god røverhistorie og et par kolde Big Waves på lommen.
Glæd dig til at windsurfe med Marc, og bered dig på at blive ramt af hyppige grineflip.

Cathrine Hasholt

Surf Instruktør

Cathrine Hasholt

Cathrine er holdets humørbombe! Hun kan få smilet frem hos enhver – kom selv forbi og prøv 😉 Udover at være entertainer og din faste tirsdagsbarista i surfcaféen, så er Cathrine også en af vores kreative sjæle, der får vores Insta til at shine.
Når hun ikke er at finde i surfcaféen eller bag kameraet, så kan du finde Cathrine på Øresund – se efter de hvide skumstriper!

Steffen Neupert

Surf Instruktør

Steffen Neupert

Steffen er er en zen-master på et surfboard og en dedikeret windsurfer, som har mere end 9 års erfaring som instruktør. Han er altid positiv, glad og fyldt med energi. Steffen er desuden teamets spasmager og har altid en røverhistorie eller to på lur. Glæd dig til at komme ud og surfe med Steffen – han kender Strandparken som sin egen bukselomme.

Amanda Juvik

Surf Instruktør

Amanda Juvik

Amanda er hende, der møder dig med et stort smil i surfcaféen, når du ankommer før dit kursus, og som altid er klar til at skænke dig en kop friskbrygget kaffe. Hvis hun ikke står i baren, er hun garanteret ude på vandet og i gang med at lave de mest stilfulde Heli Tacks, der altid får alle på stranden til liiiige at kigge en ekstra gang. Glæd dig til at møde supersøde Amanda!

Chris Wright

Surf Instruktør

Chris Wright

Chris er holdets altmuligmand og ubestridte grillmester, ligesom han fyrer den af som populær DJ til surfskolens sommerfester. Udover at levere godt til både gane og ører, mestrer den gamle sergant alle surfdicipliner til perfektion – og han elsker at lære fra sig. Chris er en kanondygtig instruktør med øje for detaljerne, og så er han en gearfreak. Glæd dig til at surfe med Chris!

Bjørn Meyer

Surf Instruktør

Bjørn Meyer

Bjørn bor i sit selvbyggede, hyggelige skovhus, som er surffamiliens andet hjem, i Sydhavnen. Når Bjørn ikke udregner tunge økonomiske prognoser for Nationalbanken, så fortæller han røverhistorier ude på surfskolen, og som en af vores allermest erfarne surfinstruktører kan han lære dig alt fra et fast tack til et 5 meter højt frontloop. Glæd dig til at møde Bjørn – han er en ener!

Anni Schoen

Surf Instruktør

Anni Schoen

Anni har windsurfet de sidste 8 år og er næsten altid at finde i Strandparken. Hun stråler af fed energi, er motiverende og elsket af både teamet og kursisterne. Og så kan hun surfe helt vanvittigt stærkt. Anni er oprindeligt fra Tyskland, så hvis du kan lide fart og spænding – eller vil have lidt tyske surfgloser, så skal du glæde dig til at møde Anni, uanset om det er på land eller vand!

Surfkurser i København 


Hop med ud på surfboardet og surf solen ned og få samtidig spænding og vind i håret på vores windsurf kursus. Vores store passion er surfing og vi glæder os til at tage dig med ud på vores surfkurser i København. Hvad skal være dit næste surfeventyr?   

START DIT WINDSURF EVENTYR

X