MØD VORES FANTASTISKE SURF TEAM

Vi står alle klar, med smil på læben til at byde jer varmt velkommen på vores surfkurser og give jer den bedste oplevelse på vandet.

Ole Hasholt & Rasmus Øgelund

Founders & Surf Instruktører
Ole Hasholt & Rasmus Øgelund

Ole og Rasmus er grundlæggerne bag Copenhagen Surf School – vi er opvokset på Thurø i det sydfynske øhav, her lærte vi at windsurfe for godt 15 år siden af vores gamle onkel Per. Windsurfing har taget os vidt omkring og er blevet vores livs passion. Vi har sammen rejst jorden rundt for at finde de bedste bølger og de kraftigste storme, været med til at skabe Thurø Windsurfing klub og i dag vores hjertebarn Copenhagen Surf School. Vi er bidt af en vild windsurf-baksile, hvilket har medført at vi begge har vundet de årlige Danmarksmesterskaber i windsurf-disciplinen Freestyle, konkurreret på PWA World Touren og sideløbende arbejdet som surf instruktører på surfskoler, surfcamps og surfklubber rundt omring i Europa over de seneste 10 år. I 2016 besluttede vi os for at starte vores egen surfskole i Amager Strandpark – med målet om at skabe et inkluderende surfmiljø midt i København. Her kan du blive en del af vores surffamilie hvor du bliver undervist af de absolut bedstre instruktører på markedets nyeste surfudstyr. Idag er vi stolte over at have skabt mere end 5.000 nye surfere over de seneste 5 år og vi glæder os til at møde dig. Velkommen til Copenhagen Surf School – hop med ud på boardet, og bliv en surfer i dag!

Kristian Nørgaard

Surf Instruktør

Kristian Nørgaard

Kristian er 26 år, bosat på Østerbro, har windsurfet og paddleboardet i mere end 12 år og har været surfinstruktør lige siden vi startede surfskolen. Han er en “freestyle wizard” med speciale i stilfulde Heli Tacks og er en uundværelig del af Copenhagen Surf School Teamet. Glæd dig til at møde ham på dit næste surfkursus og bered dig på at få rørt lattermusklerne godt og grundigt!

Sofie Hammeken

Surf Instruktør
Sofie Dalsgaard

Sofie er 28 år, bor på Vesterbro og har mere end 12 års erfaring med SUP og windsurfing. Når hun ikke designer digitale kunderejser for Københavns kommune er hun ude på surfskolen, hvor hun skaber den fedeste energi – både på boardet og i baren. Glæd dig til at surfe med vores elskede Surfie. Og hey! Så er hun tilfældigvis Danmarksmester i Windsurf Foil Race 2020.

Caroline Nørgaard

Surf Instruktør
Caroline Nørgaard

Caroline er 28 år, bosat på Nørrebro og har over 11 års erfaring med windsurfing og SUP. Hun har været en fast del af surfsteamet siden vi startede tilbage i 2016. Hun er sød, sjov og ekstremt dygtig til at lære fra sig. Derudover brygger hun surfskolens absulot bedste kaffe. What’s not to like?

Malte Øgelund

Surf Instruktør

Malte Øgelunnd

Malte er 19 år gammel og bor i Bjørns campingvogn over sommeren. Han er holdets junior, selvom han ikke er så lille endda, også er han en utrolig vellidt instruktør. Malte er blevet oplært i windsurfing på Thurø af Ole og Rasmus og er i dag en af verdens aller bedste U20 windsurfere. Glæd dig til at windsurfe med ham på dit kommende surfkursus!

Stefan Gewecke

Surf Instruktør

Stefan Gewecke

Stefan er 26 år og bosat i Hellerup. Han er en ekstremt passioneret windsurfer og vores ekspert i powerjibes. Han har sammenlagt windsurfet i mere end 11 år og har hele 7 år på bagen som instruktør. Han er surfskolens humørbombe og ubestridte konge af fadølsanlægget. Så hvis du vil lære at mestre din Jibes og kan lide at slutte dagens session af på en kold Big Wave – så glæd dig til at surfe med Stefan!

Anni Schoen

Surf Instruktør

Anni Schoen

Anni er 26 år og bor i København K. Hun har windsurfet de sidste 8 år og næsten altid at finde i strandparken. Hun stråler af fed energi, er motiverende og elsket af alle. Også kan hun surfe stærkt, rigtig stærkt. Hvis du kan lide fart og spænding, så skal du glæde dig til at komme på surfkursus med Anni som din instruktør!

Anders Hersland

Surf Instruktør

Anders Hersland

Anders er 34 år og bor i Ballerup. Han er den surfinstruktør fra teamet med aller flest år på bæltet da han har mere end 15 års erfaring på en windsurfer. Han er altid smilende, rolig og tålmodig – også er han den sejeste Soul Surfer vi kender. Når du møder Anders kan du ikke undgå at forelske dig i windsurfing. Glæd dig til at komme på vandet med Anders – du bliver en ægte surfer på rekordtid!

Chris Wright

Surf Instruktør

Chris Wright

Chris er 26 år og bor i Glostrup, han er holdets altmuligmand. Udover at være grillmester og DJ til vores sommerfester, så mestre den gamle sergant alle surfdicipliner til perfektion. Han er en kanon dygtig instruktør med øje for deltalgerne også er han en gearfreek. Glæd dig til at surfe med Chris!

Steffen Neupert

Surf Instruktør

Steffen Neupert

Steffen er 27 år og bor i Sydhavnen. Han er en zen-master på et SUP board og samtidig en dedikeret windsurfer som har mere end 7 års erfaring som surfinstruktør. Han er altid postiv, glad og fyldt med energi. Han er teamets spasmager og har altid en røverhistorie eller to på lur. Glæd dig til at komme ud og paddleboarde med Steffen – han kender strandparken som sin egen bukselomme.

Surfkurser i København 


Hop med ud på paddle boardet og surf solen ned, eller få spænding og vind i håret på vores windsurf kursus. Vores store passion er surfing og vi glæder os til at tage dig med ud på vores surfkurser i København. Hvad skal være dit næste surfeventyr?