OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Windsurfing

Team Aktiviteter

Om Windsurfing

#1

Er det svært at lære at windsurfe?

Nej! På det rigtige udstyr og med den rette instruktion kan alle lære at windsurfe – også dig! Vi har lært børn ned til 12 år og voksne helt op til 80 år at windsurfe sikkert og flot, og når du vælger os, får du udelukkende det bedste og nyeste windsurfudstyr fra Serverne, ligesom vi kun har ansat topprofessionelle og erfarne instruktører. Vi kan garantere dig, at et surfkursus hos os er både effektivt, udfordrende og frem for alt: virkelig sjovt! Vælg dit surf kursus her.

#2

Kræver det noget specielt at deltage?

Det kræver kun lysten til at lære noget nyt! De allerfleste af vores kursister har aldrig prøvet at windsurfe – eller at surfe i det hele taget – før, så du er absolut ikke alene, hvis du ikke har haft fornøjelsen af at prøve det endnu. Vi ser det som en livsmission at udbrede vores surfglæde og indvie nye surfere, så du skal bare komme, som du er, og så tager vi os af resten. 

#3

Hvor gammel skal man være for at windsurfe?

Du skal være minimum 13 år for at deltage på vores windsurfingkursus i Amager Strandpark, og du skal kunne svømme minimum 200 meter. Der er dog ingen øvre aldersgrænse for at være med på vores surfkurser og vi har adskillige gange udklækket nye windsurfere som har været ældre end 75 år. Så grib chancen og book dit første windsurfing kursus her.

#4

Hvor afholdes jeres windsurfing kurser i København?

Alle windsurfkurser afholdes i Amager Strandpark, et skønt åndehul ikke så langt fra centrum af København med en blå og tillokkende lagune at surfe i og grønne parkområder og en hvid strand at grille på efter kurset. Adressen på surfskolen er: Amager Strand Promenaden 1, 2300 København S – og du kan finde os på tippen af Strandstation 3.   

#5

Har I en våddragt, der passer til mig?

Det kan du tro! Vi har våddragter til alle størrelser og former – uanset om du bruger 2XS eller 4XL, så har vi en våddragt til dig. Vi bruger kun kvalitetsvåddragter fra O’Neill i tykkelse 5/3 mm. Så glæd dig til at få en silkeblød våddragt på, der holder dig varm og tør, når du skal med ud på dit næste windsurfkursus i Amager Strandpark.  

#6

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal kun medbringe badetøj (til under våddragten), håndklæde og solcreme – resten klarer vi! Hvis du bliver sulten eller tørstig, så har vi en veludstyret bar med kølige drikke til sommerheden, varme kaffer til efterårstemperaturen og sprøde surdejspaninier til ganen.

#7

Hvad med omklædning og opbevaring af personlige ejendele?

Vi har omklædningsfaciliteter på surfskolen, og vi passer godt på dine ting, mens du har det sjovt på vandet med vores instruktører og de øvrige surfere på holdet.

#8

Er det muligt at tage bad efter surfkurset?

Efter et windsurfkursus på vandet kan man godt have lyst til et brusebad. Derfor har vi udendørs brusere på surfskolen, så du kan skylle saltvandet ud af håret, og sandet af tæerne, inden du er klar til en let forfriskning og måske lidt hyggesnak med de andre kursister.  

#9

Hvordan forløber windsurfkurset fra start til slut?

Et windsurfkursus starter med, at du melder din ankomst i surf-cafén 5-10 minutter før kursusstart, så du kan bydes velkommen af vores smilende instruktører og få svar på de spørgsmål, du måtte have. Så finder vi den våddragt og svømmevest, der passer til dig, hvorefter du ifører dig din nye surfer-uniform. Når alle deltagere er omklædte, byder vi fælles velkommen og præsenterer dagens program ved caféen. Vi går samlet ned på stranden og påbegynder dagens windsurfundervisning. Hvis det er dit første surfkursus, vil du og de andre førsetgangskursister få en kort, men grundig gennemgang af udstyret samt de grundlæggende windsurfteknikker på land (det tager typisk 10-15 minutter) inden vi tager ud på vandet. Vi windsurfer i godt én time, hvor du løbende får tips og tricks fra dine instruktører, og så snupper vi en kort drikkepause med lidt kolde forfriskninger fra surfcaféen inden vi begiver os ud på kursets 2. surfsession. Her træner vi videre i godt én time mere, indtil du kan mærke, at du har trænet både kroppen og lattermusklerne, og så runder vi surfsessionen af med high-fives og sød musik i surfcaféen!

#10

Tilmelder folk sig som oftest alene eller med venner?

Det er altid blandet! Ca. halvdelen af vores seje surfkursister ankommer solo, og den anden halvdel har en eller flere surfbuddies med. Så uanset om du ankommer alene, deltager sammen med dine venner, din kæreste eller har din bedstemor med under armen – så er det helt normalt. Du kommer til at surfe med 12 andre kommende windsurfere, som er lige så spændte som dig. Så se at komme afsted – dine fremtidige surfbuddies venter på dig – book dit surf kursus lige her.      

#11

Hvor mange deltagere er der på et windsurfhold?

Der er 13 deltagere og 2 dygtige surfinstruktører på vores windsurfkurser på Amager. Efter 7 års konstant udvikling og finjustering af vores windsurfkurser har vi fundet ud af, at dette antal er mest optimalt for at sikre dig både maksimal udbytte af surfundervisningen og muligheden for at skabe et fedt fællesskab med dine surfbuddies!          

#12

Hvad er forskellen på jer og de traditionelle windsurf klubber på sjælland?

Forskellen på os og en windsurfing klub er, at vi ikke er begrænset af frivillige kræfter. Vi er så heldige at få lov til at bruge al vores tid og energi på at levere de absolut bedste windsurf oplevelser til dig. Det betyder, at vi har gennemtænkt og nørdet selv den mindste detalje om windsurfing. Vores instruktører er vanvittigt dedikerede, og vores surfudstyr er det absolut ypperste på markedet. Du skal med andre ord kun fokusere på en eneste ting, når du surfer med os – nemlig at nyde din surf session! Vi anbefaler alle, der drømmer om at blive windsurfer, at tage vores opstartsforløb. Herefter kan du fortsætte på vores Master Class Program, som er vores svar på en windsurfklub i København, præcis som vi mener, en surfklub bør være. Med fokus på stærkt socialt sammenhold, nyt surfudstyr i bedste kvalitet og professionel instruktion. Det skal være både nemt og sjovt at windsurfe i København.

#13

Jeg har et gavekort, hvordan bruger jeg det?

Hvis dit gavekort er udstedt af Copenhagen Surf School – så brug blot den grønne knap: “use certificate” og indtast din nuværende bookingskode ved booking her. Hvis dit gavekort er fra GoDream, TrueStory eller GoGift så skal du sende os billede(r) af samtlige gavekortsoplysninger, som du besidder, til vores e-mail: info@copenhagensurfschool.dk. Herefter sender vi dig en ny bookingskode retur, som du kan bruge til at booke dit kommende surfkursus her. 

#14

Hvad med aflysning og flytning af et booket surfkusus?

Vi har gjort det nemt for dig at ombooke og eventuelt aflyse dine enkelt windsurfkurser, så længe du gør det minimum 5 døgn før din bookede tid. Følg blot instrukserne i din ordrebekræftelse. Efter 5 døgns-fristen er det ikke længere muligt at flytte eller aflyse et enkelt surfkursus, for selvom vores windsurfkurser stort set altid er fuldt bookede flere uger i forvejen, optager du en plads fra en anden surfer, og med kortere end 5 dage til kursusstart er det ikke altid, vi kan nå at booke en ny deltager på.

#15

Hvilket sprog foregår undervisningen på?

Alle vores instruktører taler flydende dansk og engelsk (og nogle taler også fx tysk og svensk). Så du vil blive undervist på netop det sprog, som du foretrækker. 

#16

Hvordan med aflysning og flytning af et fast opstartsforløb eller Master Class forløb?

Hvis du blot giver os besked senest 30 dage før dit kursusforløb starter, så kan vi enten flytte din deltagelse til et senere tidspunkt eller udstede dig et gavekort som du kan bruge på at booke et tilsvarende kursusforløb når det passer dig. Det vil ikke være muligt at blive kompenseret efter denne 30-dages frist og det vil ikke være muligt at blive delvist kompenseret, hvis du misser nogle lektioner undervejs, da du optager en plads under hele forløbet uanset om du møder op eller ej.   

#17

Hvad er jeres GDPR Politik?

Vi passer godt på din data – du kan tilgå vores foretningsvilkår, betingelser og persondatapolitik her.

#18

Hvor kan jeg lære mere om det danske surfmiljø?

Du kan hoppe ind på vores egen surfblog eller besøge vores gode venner fra surferslounge for mere inspiration omkring windsurfing.

Om Team Aktiviteter

#1

Hvilke Team Aktiviteter kan vi vælge imellem?

Vi tilbyder 3 forskellige teamaktiviteter, som kan tilvælges og/eller kombineres efter lige netop jeres behov! Ta’ for eksempel vores 1,5 timers action-packed XL SUP RACE, hvor fart og spænding venter forude! Er I derimod mere til ro og fordybelse, så vil I elske vores 1,5 timers SUP kursus, som blotlægger Strandparkens magiske laguner. Har I til gengæld god tid og kan lide nye udfordringer? Så vil vores 2,5 timers windsurf-kursus være et hit – men pas på, surfing er stærkt vanedannende!

#2

Hvor mange deltagere kan/skal vi være?

Vores arrangementer kræver, at I er minimum 6 personer. Til gengæld kan I være helt op til over 100 personer. Så uanset om I er en lille gruppe, en større gruppe eller en kæmpe gruppe, så finder vi et arrangement, der passer til jeres behov.

#3

Hvordan booker vi?

Udfyld formularen nederst på siden og få tilsendt et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer (ofte er vi meget hurtigere). Når arrangementet, datoen og prisen er aftalt, sender vi jer en faktura. Når fakturaen er betalt, er arrangementet booket.

#4

Hvordan og hvornår betaler vi?

Den fulde betaling foregår forud for arrangementet. I kan enten få tilsendt en faktura og betale via bankoverførsel eller betale via MobilePay.   

 #5

Skal vi kende det præcise deltagerantal på forhånd?

Vi skal vide cirka, hvor mange deltagere I forventer at blive, for at kunne sende et tilbud. Vi aftaler en fast pris på jeres arrangement, som ikke afviger, hvis I skulle blive et par deltagere færre eller én enkelt mere. Hvis I på dagen bliver markant færre deltagere end forventet, så refundere vi ikke dele af den oprindelige arrangementspris.     

#6

Hvordan med eventuel aflysning eller flytning af vores tid?

Vi aflyser med fuld refusion op til 14 dage før, aktiviteten skulle være afholdt, og du kan flytte jeres tid helt op til 7 dage inden aktivitetens oprindelige afholdelsesdato. Herefter er det under normale omstændigheder ikke muligt at ombooke eller aflyse arrangementer – men vi er naturligvis ikke urimelige, hvis pludselige restriktioner eller forsamlingsforbud som følge af COVID-19 forhindrer afholdelsen af en aktivitet. I disse tilfælde finder vi den gode løsning sammen.     

#7

Hvad tid skal vi ankomme, og hvad skal vi medbringe?

I skal møde op på surfskolen 5-10 minutter før, jeres aktivitet starter, og blot medbringe badetøj og højt humør, resten klarer vi! Og husk, at caféen også byder på lette forfriskninger, så I kan få stillet tørsten eller den lille sult både før, under og efter jeres arrangement.

#8

Hvad med opbevaring af personlige ejendele og omklædning?

Der er mulighed for omklædning ved ankomst på surfskolen, og vi passer naturligvis godt på jeres personlige ejendele, mens I er på vandet.

#9

Er det muligt at skylle sig efter at have været i vandet?

Vi har en udendørs bruser, så I let kan skylle saltvandet ud af håret og sandet af tæerne efter jeres aktivitet. Når I har fået tørt tøj på igen, er det på tide at runde dagens session af, og her kan vi varmt anbefale vores sprøde surdejs-paninier og iskolde Hawaii-drikkevarer i caféen.

#10

Transport til og fra surfskolen?

Det er nemt at komme til surfskolen både på cykel, i bil eller med metro. Adressen: Amager Strand Promenaden 1, 2300 København S. fører jer lige til døren, og der er fine parkeringsmuligheder, uanset om I er på 2 eller 4 hjul. Kommer I med metro, så hop af ved Amager Strand Station, passér dernæst kilometerbroen, drej så til højre og fortsæt, indtil I rammer bunker 3 – her bor vi!

START DIT WINDSURF EVENTYR

X