OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Windsurfing

Paddleboarding

Team Aktiviteter

Om Windsurfing

#1

Er det svært at lære at windsurfe?

Nej! På det rigtige udstyr og med den rette instruktion kan alle lære at windsurfe – også dig! Vi har lært børn ned til 12 år og voksne helt op til 80 år at windsurfe sikkert og flot, og når du vælger os, får du udelukkende det bedste og nyeste windsurfudstyr fra Serverne, ligesom vi kun har ansat topprofessionelle og erfarne instruktører. Vi kan garantere dig, at et surfkursus hos os er både effektivt, udfordrende og frem for alt: virkelig sjovt! Vælg dit surf kursus her.

#2

Kræver det noget specielt at deltage?

Det kræver kun lysten til at lære noget nyt! De allerfleste af vores kursister har aldrig prøvet at windsurfe – eller at surfe i det hele taget – før, så du er absolut ikke alene, hvis du ikke har haft fornøjelsen af at prøve det endnu. Vi ser det som en livsmission at udbrede vores surfglæde og indvie nye surfere, så du skal bare komme, som du er, og så tager vi os af resten. 

#3

Hvor gammel skal man være for at windsurfe?

Du skal være minimum 13 år for at deltage på vores windsurfingkursus i Amager Strandpark, og du skal kunne svømme minimum 200 meter. Der er dog ingen øvre aldersgrænse for at være med på vores surfkurser og vi har adskillige gange udklækket nye windsurfere som har været ældre end 75 år. Så grib chancen og book dit første windsurfing kursus her.

#4

Hvor afholdes jeres windsurfing kurser i København?

Alle windsurfkurser afholdes i Amager Strandpark, et skønt åndehul ikke så langt fra centrum af København med en blå og tillokkende lagune at surfe i og grønne parkområder og en hvid strand at grille på efter kurset. Adressen på surfskolen er: Amager Strand Promenaden 1, 2300 København S – og du kan finde os på tippen af Strandstation 3.   

#5

Har I en våddragt, der passer til mig?

Det kan du tro! Vi har våddragter til alle størrelser og former – uanset om du bruger 2XS eller 4XL, så har vi en våddragt til dig. Vi bruger kun kvalitetsvåddragter fra O’Neill i tykkelse 5/3 mm. Så glæd dig til at få en silkeblød våddragt på, der holder dig varm og tør, når du skal med ud på dit næste windsurfkursus i Amager Strandpark.  

#6

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal kun medbringe badetøj (til under våddragten), håndklæde og solcreme – resten klarer vi! Hvis du bliver sulten eller tørstig, så har vi en veludstyret bar med kølige drikke til sommerheden, varme kaffer til efterårstemperaturen og sprøde surdejspaninier til ganen.

#7

Hvad med omklædning og opbevaring af personlige ejendele?

Vi har omklædningsfaciliteter på surfskolen, og vi passer godt på dine ting, mens du har det sjovt på vandet med vores instruktører og de øvrige surfere på holdet.

#8

Er det muligt at tage bad efter surfkurset?

Efter et windsurfkursus på vandet kan man godt have lyst til et brusebad. Derfor har vi udendørs brusere på surfskolen, så du kan skylle saltvandet ud af håret, og sandet af tæerne, inden du er klar til en let forfriskning og måske lidt hyggesnak med de andre kursister.  

#9

Hvordan forløber windsurfkurset fra start til slut?

Et windsurfkursus starter med, at du melder din ankomst i surf-cafén 5-10 minutter før kursusstart, så du kan bydes velkommen af vores smilende instruktører og få svar på de spørgsmål, du måtte have. Så finder vi den våddragt og svømmevest, der passer til dig, hvorefter du ifører dig din nye surfer-uniform. Når alle deltagere er omklædte, byder vi fælles velkommen og præsenterer dagens program ved caféen. Vi går samlet ned på stranden og påbegynder dagens windsurfundervisning. Hvis det er dit første surfkursus, vil du og de andre førsetgangskursister få en kort, men grundig gennemgang af udstyret samt de grundlæggende windsurfteknikker på land (det tager typisk 10-15 minutter) inden vi tager ud på vandet. Vi windsurfer i godt én time, hvor du løbende får tips og tricks fra dine instruktører, og så snupper vi en kort drikkepause med lidt kolde forfriskninger fra surfcaféen inden vi begiver os ud på kursets 2. surfsession. Her træner vi videre i godt én time mere, indtil du kan mærke, at du har trænet både kroppen og lattermusklerne, og så runder vi surfsessionen af med high-fives og sød musik i surfcaféen!

#10

Tilmelder folk sig som oftest alene eller med venner?

Det er altid blandet! Ca. halvdelen af vores seje surfkursister ankommer solo, og den anden halvdel har en eller flere surfbuddies med. Så uanset om du ankommer alene, deltager sammen med dine venner, din kæreste eller har din bedstemor med under armen – så er det helt normalt. Du kommer til at surfe med 12 andre kommende windsurfere, som er lige så spændte som dig. Så se at komme afsted – dine fremtidige surfbuddies venter på dig – book dit surf kursus lige her.      

#11

Hvor mange deltagere er der på et windsurfhold?

Der er 13 deltagere og 2 dygtige surfinstruktører på vores windsurfkurser på Amager. Efter 7 års konstant udvikling og finjustering af vores windsurfkurser har vi fundet ud af, at dette antal er mest optimalt for at sikre dig både maksimal udbytte af surfundervisningen og muligheden for at skabe et fedt fællesskab med dine surfbuddies!          

#12

Hvad er forskellen på jer og de traditionelle windsurf klubber på sjælland?

Forskellen på os og en windsurfing klub er, at vi ikke er begrænset af frivillige kræfter. Vi er så heldige at få lov til at bruge al vores tid og energi på at levere de absolut bedste windsurf oplevelser til dig. Det betyder, at vi har gennemtænkt og nørdet selv den mindste detalje om windsurfing. Vores instruktører er vanvittigt dedikerede, og vores surfudstyr er det absolut ypperste på markedet. Du skal med andre ord kun fokusere på en eneste ting, når du surfer med os – nemlig at nyde din surf session! Vi anbefaler alle, der drømmer om at blive windsurfer, at tage vores opstartsforløb. Herefter kan du fortsætte på vores Master Class Program, som er vores svar på en windsurfklub i København, præcis som vi mener, en surfklub bør være. Med fokus på stærkt socialt sammenhold, nyt surfudstyr i bedste kvalitet og professionel instruktion. Det skal være både nemt og sjovt at windsurfe i København.

#13

Hvad med aflysning og flytning af et booket surfkusus?

Vi har gjort det nemt for dig at ombooke og eventuelt aflyse dit windsurfkursus, så længe du gør det minimum 5 døgn før din bookede tid. Følg blot instrukserne i din ordrebekræftelse. Efter 5 døgns-fristen er det ikke længere muligt at flytte eller aflyse et surfkursus, for selvom vores windsurfkurser og SUP-oplevelser stort set altid er fuldt bookede flere uger i forvejen, optager du en plads fra en anden surfer, og med kortere end 5 dage til kursusstart er det ikke altid, vi kan nå at booke en ny deltager på.

#14

Hvilket sprog foregår undervisningen på?

Alle vores instruktører taler flydende dansk og engelsk (og nogle taler også fx tysk og svensk). Så du vil blive undervist på netop det sprog, som du foretrækker. 

#15

Jeg har et gavekort, hvordan bruger jeg det?

Hvis dit gavekort er udstedt af Copenhagen Surf School – så brug blot den grønne knap: “use certificate” og indtast din nuværende bookingskode ved booking her. Hvis dit gavekort er fra GoDream, TrueStory eller GoGift så skal du sende os billede(r) af samtlige gavekortsoplysninger, som du besidder, til vores e-mail: info@copenhagensurfschool.dk. Herefter sender vi dig en ny bookingskode retur, som du kan bruge til at booke dit kommende surfkursus her. 

#16

Hvad er jeres GDPR Politik?

Vi passer godt på din data – du kan tilgå vores foretningsvilkår, betingelser og persondatapolitik her.

Om Paddleboarding

#1

Er det svært at paddleboarde?

Nej, alle kan lære at paddleboarde! På vores 1,5 times SUP kursus i Amager Strandpark får du en grundig, sikker og sjov introduktion til SUP, som gør dig i stand til at tage ud på egen hånd efterfølgende. Så når du har gennemført vores paddleboard kursus i København, kan du altså leje et SUP-board fra vores surfcafé, lige når det passer dig, og udforske København fra vandet.    

#2

Hvor gammel skal man være for at deltage på et SUP kursus?

Du skal være mindst 13 år gammel for at deltage på vores stand up paddle kursus i Amager Strandpark og være i stand til at svømme minimum 200 meter.

#3

Hvor afholdes jeres SUP kursus i København?

Vi afholder alle vores SUP kurser i Amager Strandpark på vores surfskole, der har adressen: Amager Strand Promenaden 1, 2300 København S. Du finder os ved at spejde efter bunker 3 eller ved at følge lydene af groovy reggae tunes og glade kursister.   

#4

Har I et SUP board og en våddragt, der passer til mig?

Det har vi i hvert fald! Vi har surf våddragter i alle størrelser fra 2XS til 4XL, og vores paddleboards er også i flere størrelser, så uanset om du er en lille eller stor surfer, så har vi lige præcis det SUP udstyr, du skal bruge.    

#5

Hvad skal jeg selv medbringe?

Stort set ingen ting. Kun badetøj, håndklæde, solcreme og dit gode humør – resten klarer vi! På vores surfskole i Amager Strandpark har vi nemlig alt det surfudstyr, som skal bruges for at sikre, at du får den fedeste paddleboard-undervisning.
Og psst! Vidste du, at når du tager ud og paddleboarder med os, så supsurfer du på verdens absolut bedste udstyr? Vi bruger nemlig udelukkende SUP-udstyr fra RED Paddle, der er markedets mest overlegne producenter af paddleboards.    

#6

Hvad med opbevaring af personlige ejendele og omklædning?

Vi tager selvfølgelig vare på dine personlige ejendele, mens du er på vandet, og der er naturligvis mulighed for omklædning både før og efter kurset. Så du kan ankomme i badetøj, som man har på under våddragten, eller du kan have det med og klæde om inden kursusstart. Der er rig mulighed for at klæde om i det fri, og har du brug for ekstra privatliv, er der rummelige toiletter, du nemt kan bruge.

#7

Kan jeg gå i bad efter mit paddleboard kursus?

Du kan frit benytte vores udendørs brusere til at skylle saltvandet ud af håret og sandet af tæerne, når din paddleboard lektion er forbi.

#8

Hvordan forløber SUP kurset fra start til slut?

Du møder op 5-10 minutter før, dit SUP kursus begynder. Her står dine instruktører klar med åbne arme og højt humør i surfcaféen. Efter du er blevet tjekket ind, får du udleveret en våddragt og en redningsvest. Når alle deltagere har iført sig surfuniformen, begynder kurset. Vi byder fælles velkommen, hvorefter vi gennemgår dagens program. Herefter får alle et SUP Board og en paddle i hånden, hvorefter vi i samlet flok begiver os ned mod vandet. De basale paddle-teknikker gennemgås på land, og dernæst begiver vi os ud på en sjov og spændende paddleboard–tur rundt i Amager Strandparks smukke laguner. Efter en god times tid på vandet paddleboarder vi tilbage til surfskolen og runder kurset af. Tilbage ved surfcaféen er det muligt at tilkøbe kolde drikkevarer og varme surdejspaninier – den perfekte combo til den smukke udsigt udover Øresund, der kan nydes fra vores café og møblement. 

#9

Er det muligt at aflyse eller flytte en booket tid?

Uanset om du har booket et SUP kursus eller lejet et SUP board, så kan du ændre eller aflyse din tid – så længe du gør det minimum 5 døgn før din aftale. Du aflyser ved at bruge den blå knap i din bekræftelsesmail. Efter 5-døgns-fristen er det ikke længere muligt at flytte eller aflyse en aktivitet, fordi du optager en plads fra en anden kursist, og med kortere end 5 dage til kursusstart er det ikke altid, vi kan nå at booke en ny deltager på.

#10

Ankommer de fleste alene eller med surfbuddies?

Både og! Omkring halvdelen af vores kommende paddleboardere ankommer alene, og resten har en eller flere med sig. Så uanset om du møder op solo, deltager med venner, har lokket din partner med ud eller har taget din bedstemor under armen – så er det helt normalt. Du kommer til at surfe med en lille flok kommende paddleboardere, som er lige så spændte som dig. Så se at komme afsted – dine fremtidige surfbuddies venter på dig! 

#11

Hvilket sprog foregår undervisningen på?

Alle vores instruktører taler flydende dansk – så hvis du taler dansk, vil du blive undervist på dansk. Derudover er vores instruktørteam verdensmestre i Danglish! 😉 – ej, spøg til side, hvis du foretrækker at blive undervist på engelsk, så bliver du det naturligvis.   

#12

Jeg har et gavekort, hvordan bruger jeg det?

Hvis dit gavekort er udstedt af Copenhagen Surf School – så brug blot den grønne knap: “use certificate” og indtast din nuværende bookingskode ved booking her. Hvis dit gavekort er fra GoDream, TrueStory eller GoGift så skal du sende os billede(r) af samtlige gavekortsoplysninger, som du besidder, til vores e-mail: info@copenhagensurfschool.dk. Herefter sender vi dig en ny bookingskode retur, som du kan bruge til at booke dit kommende surfkursus her. 

Om Team Aktiviteter

#1

Hvilke Team Aktiviteter kan vi vælge imellem?

Vi tilbyder 3 forskellige teamaktiviteter, som kan tilvælges og/eller kombineres efter lige netop jeres behov! Ta’ for eksempel vores 1,5 timers action-packed XL SUP RACE, hvor fart og spænding venter forude! Er I derimod mere til ro og fordybelse, så vil I elske vores 1,5 timers SUP kursus, som blotlægger Strandparkens magiske laguner. Har I til gengæld god tid og kan lide nye udfordringer? Så vil vores 2,5 timers windsurf-kursus være et hit – men pas på, surfing er stærkt vanedannende!

#2

Hvor mange deltagere kan/skal vi være?

Vores arrangementer kræver, at I er minimum 6 personer. Til gengæld kan I være helt op til over 100 personer. Så uanset om I er en lille gruppe, en større gruppe eller en kæmpe gruppe, så finder vi et arrangement, der passer til jeres behov.

#3

Hvordan booker vi?

Udfyld formularen nederst på siden og få tilsendt et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer (ofte er vi meget hurtigere). Når arrangementet, datoen og prisen er aftalt, sender vi jer en faktura. Når fakturaen er betalt, er arrangementet booket.

#4

Hvordan og hvornår betaler vi?

Den fulde betaling foregår forud for arrangementet. I kan enten få tilsendt en faktura og betale via bankoverførsel eller betale via MobilePay.   

 #5

Skal vi kende det præcise deltagerantal på forhånd?

Vi skal vide cirka, hvor mange deltagere I forventer at blive, for at kunne sende et tilbud. Vi aftaler en fast pris på jeres arrangement, som ikke afviger, hvis I skulle blive et par deltagere færre eller én enkelt mere. Hvis I på dagen bliver markant færre deltagere end forventet, så refundere vi ikke dele af den oprindelige arrangementspris.     

#6

Hvordan med eventuel aflysning eller flytning af vores tid?

Vi aflyser med fuld refusion op til 14 dage før, aktiviteten skulle være afholdt, og du kan flytte jeres tid helt op til 7 dage inden aktivitetens oprindelige afholdelsesdato. Herefter er det under normale omstændigheder ikke muligt at ombooke eller aflyse arrangementer – men vi er naturligvis ikke urimelige, hvis pludselige restriktioner eller forsamlingsforbud som følge af COVID-19 forhindrer afholdelsen af en aktivitet. I disse tilfælde finder vi den gode løsning sammen.     

#7

Hvad tid skal vi ankomme, og hvad skal vi medbringe?

I skal møde op på surfskolen 5-10 minutter før, jeres aktivitet starter, og blot medbringe badetøj og højt humør, resten klarer vi! Og husk, at caféen også byder på lette forfriskninger, så I kan få stillet tørsten eller den lille sult både før, under og efter jeres arrangement.

#8

Hvad med opbevaring af personlige ejendele og omklædning?

Der er mulighed for omklædning ved ankomst på surfskolen, og vi passer naturligvis godt på jeres personlige ejendele, mens I er på vandet.

#9

Er det muligt at skylle sig efter at have været i vandet?

Vi har en udendørs bruser, så I let kan skylle saltvandet ud af håret og sandet af tæerne efter jeres aktivitet. Når I har fået tørt tøj på igen, er det på tide at runde dagens session af, og her kan vi varmt anbefale vores sprøde surdejs-paninier og iskolde Hawaii-drikkevarer i caféen.

#10

Transport til og fra surfskolen?

Det er nemt at komme til surfskolen både på cykel, i bil eller med metro. Adressen: Amager Strand Promenaden 1, 2300 København S. fører jer lige til døren, og der er fine parkeringsmuligheder, uanset om I er på 2 eller 4 hjul. Kommer I med metro, så hop af ved Amager Strand Station, passér dernæst kilometerbroen, drej så til højre og fortsæt, indtil I rammer bunker 3 – her bor vi!