OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Windsurfing

Paddleboarding

Team Aktiviteter

Udlejning

Om Windsurfing

#1

Er det svært at lære at windsurfe?

Nej, alle kan lære at windsurfe – vi har undervist børn fra 12 år og voksne helt op til 80 år. Med det rigtige udstyr og den rette instruktion kan enhver lære at windsurfe, også dig! Vi bruger kun det absolut bedste og nyeste windsurfudstyr fra Severne og du bliver undervist af vores dybt professionelle instruktørteam som sikrer dig en sjov og ekstrem effektiv læringsproces på vandet.

#2

Kræver det noget specielt at deltage?

Nej, kun lysten til at lære noget nyt! Langt de fleste som deltager på vores windsurfingkursus har aldrig prøvet at windsurfe før. Du behøver derfor ikke at have nogen som helst tidligere erfaringer med hverken windsurfing eller andre surfgrene for at deltage på vores begynder windsurfing kursus. 

#3

Hvor gammel skal man være for at windsurfe?

Du skal være minimum 12 år for at deltage på vores windsurfing kursus på Amager og alle deltagere skal kunne svømme minimum 200 meter.     

#4

Hvor afholdes vores windsurfing kurser i København?

Vi afholder hvert Windsurfing kursus i Amager Strandpark på vores surfskole på Amager ved strandstation 3. Du finder os på adressen: Amager Strand Promenaden 1, 2300 København S.   

#5

Har I en våddragt der passer til mig?

Det kan du tro! Vi har våddragter til alle størrelser og former – uanset om du bruger XS eller 4XL, så har vi en våddragt i din størrelse. Vi bruger udelukkende kvalitets våddragter fra Oneil i tykkelse 5/3 mm. Så glæd dig til at få en silkeblød og varm våddragt på, når du skal ud på dit næste windsurfkursus i Amager Strandpark med os  

#6

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal kun medbringe badetøj, håndklæde og solkrem – resten klarer vi! På surfskolen har vi alt nødvendigt surfudstyr som behøves for at sikre dig den aller bedste windsurf undervisning. Vi glæder os til at surfe med dig, men pas på! Windsurfing er stærkt vanedandende og man bliver lynhurtigt hooked på surf sporten.  

#7

Hvad med omklædning og opbevaring af personlige ejendele?

Vi har omklædningsfaciliteter på surfskolen og vi passer godt på dine ting imens du har det sjovt på vandet med vores instruktører og de øvrige surfere på holdet. Våddragter bliver delt ud ved surf kursets start. Medbring blot bikini/badedragt/badeshorts (til at have på indenunder våddragten). 

#8

Er det muligt at tage bad efter surfkurset?

Vi har udendørs brusere på surfskolen, så du let kan skylle saltvandet ud af håret og sandet af tæerne når din windsurf lektion er slut. Det er også muligt at slutte din windsurf session af på en varm kop kaffe eller kolde hawaianske øl i vores surf café.  

#9

Hvordan forløber windsurfkurset fra start til slut?

Du møder ind på surfskolen 5-10 minutter før dit surfkursus begynder, her står vi klar med åbne arme og et stort smil i receptionen. Vi finder en våddragt og en svømmevest der passer, hvorefter du ifører dig din nye surfer-uniform. Når alle deltagere er omklædte, byder vi fælles velkommen og præsentere dagens program. Vi tager i samlet flok ned mod stranden og påbegynder dagens windsurf undervisning. Hvis det er dit første surfkursus, så vil du få en kort men grundig gennemgang af udstyret samt de grundlæggende windsurf teknikker på land (det tager typisk 10-15 minutter) inden vi tager ud på vandet. Vi windsurfer i godt én time hvor du får løbende tips og tricks fra dine instruktører. Vi snupper en kort drikke pause med lidt kolde forfriskninger fra surf caféen inden vi begiver os ud på kursets 2. surfsession. Her træner vi videre i godt én time mere indtil du smiler til langt op over ørene. Vi runder surfsessionen af med high-fives og sød musik i surf caféen!

#10

Tilmelder folk sig som oftest alene eller med venner?

Begge dele! Ca. halvdelen af vores seje surfkursister ankommer solo og den anden halvdel har en eller flere surfbuddies med. Så uanset om du ankommer alene, deltager sammen med dine venner, din kæreste eller har din bedstemor med under armen – så er det helt normalt. Du kommer til at surfe med 12 andre kommende windsurfere som er ligeså spændte som dig. Så se at komme afsted – dine fremtidige surfbuddies venter på dig!     

#11

Hvor mange deltagere er der på et windsurfing hold?

Der er 13 deltagere og 2 dybt professionelle surf instruktører på vores windsurfkurser på Amager. Efter 5 års konstant udvikling og finjustering af vores windsurfing kurser har vi fundet ud af, at netop dette antal surfere er det optimale, hvilket både sikrer dig maksimal udbytte af surfundervisningen samt mulighed for et sjovt socialt samvær med dine surfbuddies!          

#12

Hvad er forskellen på os og de traditionelle windsurf klubber på sjælland?

Forskellen på os og en windsurfing klub er, at vi ikke er begrænset af frivillige kræfter. Vi er så heldige, at få lov til at bruge al vores energi, tid og kræfter på at levere de absolut bedste windsurf oplevelser til dig. Det betyder at vi har gennemtænkt og nørdet selv den mindste detalje omkring windsurfing. Vores instruktører er dybt dedikeret og vores surfudstyr er det absolut ypperste på markedet. Du skal med andre ord kun fokusere på en eneste ting når du surfer med os – nemlig at nyde din surf session! Vi anbefaler alle der drømmer om at blive en windsurfer at tage vores 5-turs forløb. Herefter kan du fortsætte på vores Master Class Program som er vores svar på en windsurfklub i København, præcis som vi mener en surfklub bør være. Med fokus på stærkt socialt sammenhold, nyt kvalitets surfudstyr og professionel instruktion. Det skal være både nemt og sjovt at windsurfe i København.         

#13

Hvad med aflysning og flytning af et booket surfkusus?

Vi har gjort det nemt for dig at ombooke og eventuelt aflyse dit windsurf kursus, så længe du gør det minimum 5 døgn før din bookede tid. Følg blot instrukserne i din ordrebekræftelse. Efter 5 døgns-fristen er det ikke længere muligt at flytte eller aflyse et surfkursus. Vi ønsker bestemt ikke at være firkantede, men da vores windsurfkurser og SUP oplevelser stort set altid er fuldt bookede flere uger optil kursusdagen, så optager du en plads fra en anden surfer og vi kan ikke altid nå at booke en ny deltager på med kortere varsel end 5 dage.

Om Paddleboarding

#1

Er det svært at paddleboarde?

Nej, alle kan lære at paddleboarde! På vores 1,5 times SUP kursus i Amager Strandpark får du en grundig, sikker og sjov introduktion til SUP, som gør dig i stand til at tage ud på egen hånd efterfølgende. Når du har gennemført vores paddleboard kursus i København kan du altså leje et supboard i vores surfcafé lige når det passer dig. Bliv en paddleboarder i dag!      

#2

Hvor gammel skal man være for at deltage på et SUP kursus?

Du skal være mindst 12 år gammel for at deltage på vores stand up paddle kursus i Amager Strandpark og være i stand til at svømme minimum 200 meter.       

#3

Hvor afholdes vores SUP kursus i København?

Vi afholder alle vores SUP kurser i Amager Strandpark på vores surfskole belligende på adressen: Amager Strand Promenaden 1, 2300 København S. Hop med os ud og lær at paddleboarde på Amager. Det er sjovt og alle kan lære det – også dig!   

#4

Har I et SUP board og en våddragt der passer til mig?

Det har vi ihvertfdald! Vi har surf våddragte i alle størrelser fra XS til 4XL og vores paddleboards fås i flere størrelser, så uanset om du er en lille person eller en meget stor surfer, så har vi lige præcis det SUP udstyr du skal bruge – stol trygt på det!    

#5

Hvad skal jeg selv medbringe?

Stort set ingen ting – kun badetøj, handklæde, solkrem og dit gode humør, resten klarer vi! På vores surfskole i Amager Strandpark har vi nemlig alt de nødvendige surfudstyr som skal bruges for at sikre du får den fedeste paddleboard undervisning. Pfft! Vidste du, at når du tager ud og paddleboarder med os så kommer du til at supsurfe på verdens fedeste udstyr? Vi bruger udelukkende supudstyr fra RED Paddle Co.     

#6

Hvad med opbevaring af personlige ejendele og omklædning?

Der er mulighed for omklædning ved ankomst på surfskolen og vi tager selvfølgelig vare på dine personlige ejendele imens du er ude og paddleboarde. Du får uddelt en våddragt ved paddleboard kursets start. Medbring kun bikini, badedragt eller badeshorts (som du kan have på indenunder våddragten).

#7

Kan jeg gå i bad efter mit padlleboard kursus?

Du kan frit benytte vores udendørs brusere til at skylle saltvandet ud af håret og sandet af tæerne når din padlleboard lektion er forbi. Og vi kan varmt anbefaler en iskold øl eller et forfriskende glas lemonade fra surfcafeen efter en tur i bølgerne! 

Om Team Aktiviteter
Om Udlejning