WINDSURFING TUTORIAL UNIVERS

WINDSURF MED OS ONLINE – HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST!

Bliv bedre forberedt til din kommende windsurflektion, gense de surf moves du øvede sidst eller få inspiration til fremtidige sessions. Du vælger selv, med vores tutorials kan du træne hjemmefra i stuen, når du er på farten og hvor som helst når du har brug for dit daglige windsurf fix! Vores Windsurfing Tutorials Univers er delt op i tre trin: Kick-Off Programmet, Master Class Programmet og Master Class Pro Programmet. En tretrinsraket bestående af 22 windsurf videoer, som tager dig fra dit aller første skridt op på surfboardet til du bliver en ægte windsurf Pro!

OPSTARTSFORLØBET (9 TUTORIALS)

9 windsurfvideoer der gir’ dig en flyvende start! 

Hele surfeventyret starter på vores opstartsforløb – her lærer vi dig de grundlæggende windsurfteknikker. Efter windsurfforløbets fem surflektioner mestrer du at styre, vende og windsurfe på egen hånd. De ni windsurfingvideoer viser dig hvad du kommer til at lære på opstartsforløbet og de er som sendt fra “surfguden” når du lige vil øve dig lidt hjemme i stuen før din næste surflektion.  

MASTER CLASS (4 TUTORIALS)

4 windsurf videoer som bringer dig sikkert videre! 

Når du har gennemført vores opstartsforløb, så er du klar til at tage dit næste skridt på din windsurfrejse – nemlig Master Class! På Master Class lærer du at windsurfe stærkere og du bliver samtidig en haj til at Heli Tacke og Jibe. Vi finpudser din windsurfteknik og forbereder dig på vidergående windsurfing manøvre som vandstart og Upwind 360 – windsurfing moves som både ser seje ud, som føles episk også er det windsurfmanøvre der forberede dig til dit næste skridt – Master Class Pro. 

MASTER CLASS PRO (9 TUTORIALS)

9 windsurfing videoer der gir’ gåsehud

Det er tid til at opleve windsurfing sportens “holy grail” at plane i fuld fart henover vandet! At plane kan bedst beskrives som en ud-af-kroppen-oplevelse hvor tid og sted forsvinder, blikket sløres og lyden forsvinder totalt, mens du suser afsted på din windsurfer med over 50 km/t. En omgående og voldsom lykkefølelse spredes rundt i kroppen – det er denne “surffeeling” vi ånder og lever for hver dag og netop denne oplevelse vil vi gerne dele med dig! Men før vi kommer hertil skal du lige lære at stå på et lille windsurfboard med et lidt større windsurfsejl.

Heldigvis har vi skræddersyet Pro-forløbet således at du hurtigt lærer at mestre det mindre og hurtigere surfudstyr, så vi kan få dig op og plane. Så du kan roligt booke dit pro-forløb når du har gennemført Master Class. Brug de 9 windsurfingvideoer som fast følgesvend til at repetere de surfteknikker som vi trænede sidst og få samtidig et smukig på hvad vi skal træne næste gang.   

START DIT WINDSURF EVENTYR

X