DET FASTE OPSTARTSFORLØB

LÆR AT WINDSURFE STÆRKT OG SIKKERT

OPSTARTS forløb

Få vind i sejlene med et opstartsforløb, hvor du lærer at windsurfe og oplever det rush, enhver eventyrer vil misunde. Du lærer at tæmme bølgerne, mestre de sejeste tricks og blir’ en del af Københavns fedeste surfmiljø!

495/lektion

Totalt DKK 2.475,-

01

SÅDAN VIRKER DET

Når du tilmelder dig et fast opstartsforløb, tilknyttes du et fast hold med én fast ugentlig surftræning i 5 uger. Forløbet er personligt og kan ikke deles. Er I flere, som vil surfe sammen? Så bestil hver jeres forløb, med samme startdato.

02

5 episke uger

På det faste opstartsforløb lærer du at windsurfe helt fra bunden, og du bliver en del af et hyggeligt surfteam med 13 windsurfere og 2 instruktører. Hver lektion har et særligt fokus, og vi slutter naturligvis ugens lektion af med high-fives i solen.

03

DU LÆRER AT

Windsurfe med fart og stil ✔️

Surfe upwind og downwind ✔️

Fast-tacke, Jibe og strandstart ✔️

Håndtere udstyret og tyde vinden ✔️

Har du nogen spørgsmål? Instruktør Caroline står klar til at guide dig!

Windsurf kursus i København hvor Caroline smide en hang loose på vandet

Bør jeg vælge det faste eller det fleksible opstartsforløb?

Det kommer helt an på din situation og dit temperament. Hvis du har mulighed for at afsætte en fast hverdagsaften til at gå til windsurfing hos os i Amager Strandpark, så vil vi anbefale dig vores faste opstartsforløb, hvor du bliver en del af et fast hold med de samme instruktører, som følger dig fra gang til gang. Hvis du derimod har brug for maksimal fleksibilitet og ikke ønsker at fastlægge din windsurftræning fem uger frem, så er vores fleksible opstartsforløb et glimrende tilbud – her vælger du nemlig selv i vores kalender, hvornår du vil have din surfundervisning.

Begge windsurfforløb har sine fordele, og hundredvis af surfere bliver hvert år født på vores opstartsforløb. Så uanset hvad du vælger, så lover vi dig, at du aldrig kommer til at fortryde at have givet dig i kast med windsurfing.

Hvordan kan man windsurfe i Danmark?

Efter du har gennemført vores opstartsforløb, har du grundlæggende tre forskellige muligheder for at fortsætte med at windsurfe i Danmark: Du kan vælge at anskaffe dig dit eget windsurfingudstyr og tage ud på egen hånd, du kan melde dig ind i en windsurfklub, eller du kan gå til windsurfing på vores Master Classes her i Amager Strandpark. Med vores Master Class tilbyder vi den ultimative kombination i form af top-professionel instruktion på verdens absolut bedste surfudstyr – og hvor du samtidig bliver en del af Københavns absolut hyggeligste surf community!      

Stadig i tvivl? Kontakt os endelig eller tilgå vores komplette FAQ HER