DET FLEKSIBELE OPSTARTSFORLØB

LÆR AT WINDSURFE STÆRKT OG SIKKERT

OPSTARTS forløb

Få vind i sejlene med et opstartsforløb, hvor du lærer at windsurfe og oplever det rush, enhver eventyrer vil misunde. Du lærer at tæmme bølgerne, mestre de sejeste tricks og blir’ en del af Københavns fedeste surfmiljø!

475/lektion

Totalt DKK 2.375,-

01

SÅDAN VIRKER DET

Køb dit opstartsforløb ovenfor, og modtag dit klippekort til at booke lektionerne i kalenderen nedenfor. Forløbet er personligt og må ikke deles. Er I flere, som vil surfe sammen? Så bestil hver jeres forløb og book de samme kursustider.

02

Fleksibelt forløb

Du bestemmer selv, hvornår du vil tage dine 5 lektioner; det kan være henover sæsonen eller lige i rap, så du er hurtigt klar til Master Class, eller du kan gemme nogle lektioner til næste sæson. Det fleksible opstartsforløbet har ingen udløbsdato.

03

DU LÆRER AT

Windsurfe med fart og stil ✔️

Surfe upwind og downwind ✔️

Fast-tacke, Jibe og strandstart ✔️

Håndtere udstyret og tyde vinden ✔️ 

Har du spørgsmål? Lad instruktør Marc hjælpe dig på vej!

Marc der underviser på et windsurfing kursus i København.

Skal jeg vælge det fleksible eller faste opstartsforløb?

Har du et travlt eller et uforudsigeligt skema, eller er maksimum fleksibilitet bare et must for dig, så vil vi anbefale dig vores fleksible opstartsforløb, for her kan du nemlig helt selv planlægge, hvornår du tager de i alt fem windsurflektioner. Men hvis du til gengæld kan afsætte en fast ugentlig hverdagsaften til at gå til windsurfing i Amagerstrandpark, så anbefaler vi vores faste opstartsforløb, hvor du bliver en del af et fast hold, som bliver fulgt af de samme to instruktører gennem alle fem windsurflektioner.

Begge windsurfing forløb giver dig en superstart, hvor du lærer at windsurfe og bliver klar til det næste skridt – Master Class. Og uanset hvilket undervisningsforløb du vælger, så lover vi dig, at du aldrig kommer til at fortryde, at du har givet dig i kast med windsurfing!

Er windsurfing sjovt?

Ja, for pokker! Windsurfing er helt vildt sjovt, og når først du er kommet i gang med at windsurfe, ja, så er det svært at stoppe igen. Følelsen af suset i maven og den friske vind i håret, mens du flyver henover vandet på din windsurfer, er ubeskrivelig fed. Vores windsurflektioner er skræddersyet til eventyreren, som søger det ultimative rush. Book dit opstartsforløb, og mærk det på egen krop!

Har du flere spørgsmål? Kontakt os endelig eller se vores komplette FAQ her