SKOLE ARRANGEMENTER

TAG ELEVERNE MED PÅ EVENTYR!

SKOLE UNDERVISNING

Vi tilbyder et bredt udvalg af surfaktiviteter skræddersyet til folkeskoler, efterskoler og gymnasieklasser – og vi glæder os til, at tage jer med ud på surfboardet. Vores instruktører er profesionelle, certificerede igennem Dansk Sejlunion og uddannede livreddere.

Fra 295/ per person

AKTIVITETER

XL SUP RACE (295 per person)

SUP RACE er den sjoveste teambuildings aktivitet hvor alle kan være med – både vandhunde og landkrabber. Vores soleklare BESTSELLER!

Gør klar til at samle tropperne og forme et konkurrencevindende team. SUP Race kombinerer alt det fede fra Stand Up Paddle og samler dit hold på et kæmpe paddleboard. Det er den perfekte teambuildingsaktivitet som både trigger gåsehud og udløser sky-høje high fives. Hvis I er til fart og spænding, hvor samarbejde og beslutsomhed er altafgørende for succes, så glæd jer til at prøve kræfter med vores populære SUP XL RACE. 

Aktiviteten varer som udgangspunkt 1,5 timer, men kan tilpasses efter jeres ønsker. Der vil være top professionelle instruktører til stede under hele forløbet og vi har alt nødvendigt udstyr. Vi kommer også gerne ud til jer, hvis aktiviteten skal foregå et andet sted end på Amager. SUP XL RACE kan arrangeres for elevgrupper af 8-120 personer.   

SUP KURSUS (345 per person)

Vi tager jer og jeres elever med på en magisk SUP tur igennem Amager Strandparks eventyrlige laguner.

Vores SUP kursus emmer af hawaiiansk surferstemning og er en oplagt skole aktivitet hvor alle kan være med. Turen foregår i et behageligt tempo hvor der er tid til læring og fordybelse. Stand Up Paddle kurset omfatter en kort introduktion til paddle-boarding samt de grundlæggende paddleboard teknikker, efterfulgt af en guidet tur rundt i strandparkens naturskønne laguner.

Aktiviteten varer som udgangspunkt 1,5 time, men kan tilpasses præcis efter jeres ønsker. I vil blive undervist af vores top professionelle surfinstruktører fra start til slut og I kommer til at SUP-surfe på markedets absolut bedste SUP-udstyr fra RED Paddle Co. Al nødvendigt SUP udstyr og instruktion er inkluderet i prisen. SUP kurset er oplagt for grupper af 6-40 elever. Ring eller skriv endelig, så skræddersyr vi et arrangement der passer til jer. 

WINDSURFING (595 per person)

Prøv windsurfing på Amager og mærk suset når vinden virkelig tager fat! Windsurfing er en fantastisk vandsportsaktivitet hvor alle kan være med!

På vores 2,5 timers windsurfkursus lære I at windsurfe frem og tilbage samt at vende kontrolleret. I kan også få et komplet windsurf undervisningsforløb som strækker sig over flere uger. Uanset hvor mange gange I ønsker at komme på vandet, så vil I  blive undervist på top moderne windsurfudstyr af vores passionerede surfinstruktører. 

Windsurfkurset varer 2,5 time og er beregnet for grupper af 4-18 elever. Men ved kombination af windsurfing + en anden surfaktivitet kan I være helt op til 36 lærer og elever. Alt windsurfingudstyr samt professionel instruktion er inkluderet i prisen. Vi glæder os til at surfe med jer! Skriv eller ring for et konkret tilbud på netop jeres arrangement. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. (Vi er mobile og kan også komme til jer)