Lej en SUP i Amager Strandpark
Lej en SUP i København

WINDSURFING UDLEJNING i københavn

WINDSURFING UDLEJNING

Windsurf udlejning i Amager Strandpark – lej en komplet ”windsurfer”. Prisen inkluderer leje af et 140 L windsurfboard, en 2021 Severne sejlrig, våddragt, trapez og vest. OBS: For at leje skal du kunne windsurfe sikkert på egen hånd og vide, hvordan du rigger både surfboard og sejlrig forsvarligt til og af, da du selv har ansvar for dette.

DKK 700 ,-

01

Sådan lejer du

Vælg antal windsurf-sæt og følg bookingkalenderen nedenfor. Det er kun muligt at leje udstyret for 3 timer ad gangen – og du har selv ansvar for at rigge alt udstyret korrekt til ved ankomst og ned igen efter din session.

02

Surfcafeen

Vores surfcafé er fyldt med friske forsyninger og god stemning. Det er også her, du møder op, før du skal ud på vandet, og vores cafe-host kan svare dig på stort som småt. Det vil være muligt at klæde om på promenaden, og vi passer godt på dine personlige ejendele, mens du er på vandet.

03

Er du begynder?

Hvis du vil leje windsurfudstyr, så SKAL du kunne windsurfe på egen hånd og vide, hvordan man rigger board og sejl forsvarligt til. Hvis du er nybegynder eller ikke er en erfaren windsurfer, så se vores windsurfkurser her.

FIND OS HER

We are here

Copenhagen Surf School Jollevej 8, Amager Strandpark

Windsurfing & Sunset SUP