Lej en SUP i Amager Strandpark
Nina er ved at rigge sit windsurfing udstyr ned i Amager Strandpark ved Copenhagen Surf School.

WINDSURFING UDLEJNING i københavn

WINDSURFING UDLEJNING

Windsurf udlejning i Amager Strandpark – lej en komplet ”windsurfer”. Prisen inkluderer leje af et 140 L windsurfboard, en 2023 Severne sejlrig, våddragt, trapez og vest. OBS: For at leje skal du kunne windsurfe sikkert på egen hånd og vide, hvordan du rigger både surfboard og sejlrig forsvarligt til og af, da du selv har ansvar for dette.

DKK 750 ,-

01

Sådan lejer du

Vælg antal windsurf-sæt og følg bookingkalenderen nedenfor. Det er kun muligt at leje udstyret for 3 timer ad gangen – og du har selv ansvar for at rigge alt udstyret korrekt til ved ankomst og ned igen efter din session.

 

02

Surfcafeen

Vores surfcafé er fyldt med friske forsyninger og god stemning. Det er også her, du møder op, før du skal ud på vandet, og vores cafe-host kan svare dig på stort som småt. Det vil være muligt at klæde om på promenaden, og vi passer godt på dine personlige ejendele, mens du er på vandet.

 

03

Er du begynder?

Hvis du vil leje windsurfudstyr, så SKAL du kunne windsurfe på egen hånd og vide, hvordan man rigger board og sejl forsvarligt til. Hvis du er nybegynder eller ikke er en meget erfaren windsurfer, så se vores windsurfkurser her.

FIND OS HER

We are here

Copenhagen Surf School Jollevej 8, Amager Strandpark

Windsurfing & Sunset SUP

Er du i tvivl om noget? Instruktør Anders har altid et godt råd på lommen!

Anders står klar til at hjælpe dig med din windsurfing udlejning hos os på Copenhagen Surf School

Er windsurfing udlejning forbeholdt erfarne surfere? 

Ja. Al windsurfudlejning på vores surfskole i Amager Strandpark er forbeholdt meget erfarne windsurfere, som er 100 % selvkørende på et lille 140 liters Freeride windsurfboard. Når du benytter dig af vores windsurfing udlejning, skal du selv rigge alt surfudstyr op før din surfsession og ned igen efter din session. Er du nybegynder eller let øvet, så tjek vores windsurfingkurser ud her.

Hvornår kan man gøre brug af windsurfing udlejning?

Du kan gøre brug af vores windsurfudlejning i hele sæsonen fra slut april til start oktober, og du finder de ledige tider i vores kalender ovenfor. Psst – husk, at hvis du er aktiv på Master Class Pro, så får du hele 60 % rabat på vores windsurfingudlejning i Amager Strandpark! Det er bare om at komme afsted. 

Kan jeg også blive en del af Master Class Pro?

Ja, selvfølgelig! Hvis du aldrig har windsurfet før, så skal du starte med vores opstartsforløb, hvor vi lærer dig at windsurfe og gør dig klar til et Master Class-forløb. Hvis du allerede kan windsurfe med fart, holde højde og fast tacke kontrolleret, så kan du med fordel booke enten vores Master Class eller vores Master Class Pro forløb. Hvis du er i tvivl om, hvilket hold der passer til dit niveau – så giv os endelig et kald eller send os en mail, så hjælper vi dig på vej!

Overvejer du at begynde at windsurfe? Se vores windsurfingforløb her