LÆR AT PLANE OG HOPPE

GÅ TIL WINDSURFING I KØBENHAVN

MASTER CLASS Pro

Tilmeld dig vores Master Class Pro Program og gå ugentligt til windsurfing i København. I løbet af 9 uger bygger vi videre på dit Master Class forløb. Du lærer at plane, surfe med fodstropper og trapez, carve jibe og hoppe på bølgerne.  

SAVE 35% (0 spots left)

DKK 3.550 ,-

01

GÅ TIL WINDSURFING

Gå til windsurfing i København med vores Master Class Pro Program. Vi lærer dig at plane, surfe i fodstropper og trapez, carve jibe samt at hoppe på bølgerne. Vi lover det bliver sjovt, spændende og lærerigt. For at deltage på Master Class Pro skal du have gennemført vores Master Class forløb.

 

02

BLIV EN EKSPERT SURFER

På Master Class Pro bygger vi videre på dit Master Class forløb. Du bliver undervist på DOU freeride boards af 129 liter med fodstropper og trapez og større sejl i størrelserne 4,5-6,7 m2. Du bliver en del af et hold på 15 surfere med én fast instruktør og der vil være forskellige fokuspunkter fra uge til uge.

 

03

SÅDAN VIRKER DET

Master Class Pro Teamet starter op søndag d. 8. august kl. 13.30-15.30 og vi surfer til og med søndag d. 3 oktober. Du får altså 9 ugentlige windsurf kurser spækket med skræddersyet windsurfing træning. Alt udstyr og instruktion er inkluderet i prisen. Men skynd dig at booke, der er kun 4 pladser tilbage på holdet.

Se hvad de nye surfere siger