MASTER CLASS PRO

BLIV EN SUVERÆN WINDSURFER

MASTER CLASS PRo

Tag dit windsurfeventyr til nye højder på Master Class Pro – det naturlige skridt videre fra Master Class. Mærk suset, når du planer henover vandet, og kom ned på jorden igen, når vi sammen runder ugens session af med BBQ og high fives!

9 lektioner / DKK 4.005

Totalt DKK 3.825,-

01

SÅDAN VIRKER DET

Tilmeld dig Master Class Pro, og bliv tilknyttet et fast hold, som surfer én gang ugentligt i 9 sammenhængende uger. Vær opmærksom på, at du skal have gennemført vores Master Class for at kunne deltage.

02

SKILLS AND COMMUNITY

På Master Class Pro skruer vi yderligere op for spændingen og lærer dig surfsportens hellige gral: At “plane”. Hver surfsession rundes naturligvis af på bedste surfermanér med BBQ, kolde forfriskninger og røverhistorier.

03

DU LÆRER AT

Power Jibe og Vandstarte ✔️

Windsurfe på et 140 L board ✔️

Plane i fodstropper og trapez ✔️

Tilrigge og afrigge surfudstyret ✔️ 

 

Er du i tvivl om noget? Lad instruktør Sofie hjælpe dig

Surfinstruktør Sofie underviser i windsurfing for øvede på Master Class Pro

Er jeg god nok til Master Class Pro?

Ja! Når du har gennemført Master Class, er du klar til at avancere til Master Class Pro – hvor vi bl.a. lærer dig at “plane” på et 140 liters windsurfboard. Du skal endelig ikke lade dig skræmme af dette næste skridt, for vi har skræddersyet windsurfing pro-forløbet til netop dig, som har gennemført vores Master Class. Og du kan godt begynde at glæde dig, vi skruer nemlig en tand op for spændingen, men bevarer al hyggen og det gode sociale sammenhold, som du kender det fra vores Master Class, så skynd dig at snuppe en plads på holdet!

Hvor hurtigt kan man surfe?

Du kan surfe hurtigt på en windsurfer – rigtig hurtigt! Faktisk kan man opnå så høje hastigheder på et windsurfboard, at du slår små smut henover vandet, hvis du falder af. Windsurfing-legenden Bjørn Dunkerbeck har den nuværende speedrekord med sine 103 km/t – helt så stærkt surfer vi dog ikke på Master Class Pro, og du bestemmer heldigvis også selv tempoet på din windsurfer. Når det er sagt, så kan du sagtens komme op at surfe med hele 35-50 km/t på et surfkursus, hvilket også er riiiimelig stærkt.

Hvor længe kan jeg fortsætte på Master Class Pro?

Langt de fleste går fast på Master Class Pro sæson efter sæson. Det gør de, fordi vi bruger det absolut nyeste windsurfingudstyr, som opdateres og nyindkøbes hvert år, og fordi du bliver undervist af Danmarks bedste instruktører. Og hvis det ikke var nok, så bliver vores surfere ved med at surfe hos os, fordi vi bare har det hammer-hyggeligt til den ugentlige after-surf. Derudover, som en aktiv del af vores Master Class Pro kan du supplere din ugentlige surfundervisning med at leje udstyr fra os med hele 60% rabat – se mere her.