MASTER CLASS

BLIV DYGTIGERE UGE FOR UGE

MASTER CLASS

Fortsæt dit windsurfeventyr, og bliv en del af vores hyggelige surffamilie på Master Class. Henover de 9 uger lærer du at surfe stærkere, vandstarte, og du bliver en del af et fast surfhold, hvor du får et hav af nye surfbuddies!  

9 lektioner / dkk 4.005

Totalt DKK  3.825,-

01

SÅDAN VIRKER DET

Når du tilmelder dig Master Class, tilknyttes du et fast hold med én ugentlig surftræning i 9 uger. Vi har hold mandag-torsdag og søndag i foråret og efteråret – tilmelding er først til mølle, men husk, at du skal have gennemført vores opstartsforløb.

02

få Nye surfvenner

På Master Class bygger vi videre på dit opstarts forløb, og du bliver en del af et hyggeligt surfteam med 15 windsurfere og en fast instruktør. Hver lektion har et særligt fokus, og vi slutter naturligvis ugens lektion af med BBQ i solnedgangen.

03

DU LÆRER AT

Windsurfe hurtigere ✔️

Duck Jibe og Vandstarte ✔️

Windsurfe Switch Stance ✔️

Heli Tacke og Upwind 360’e ✔️

Er du i tvivl om noget? Instruktør Anders har altid et godt råd på lommen!

Er jeg klar til Master Class?

Ja, hvis du har gennemført enten det fleksible eller faste opstartsforløb. Vi har nemlig skræddersyet vores Master Class windsurfing program til dig, som har fuldført et af vores opstartsforløb. Og udover at være enormt lærerigt, så er det også vildt hyggeligt at gå på Master Class – og bare rolig, der er også masser af tid til repetition, hvis nogle øvelser på opstartsforløbet drillede. Vi garanterer, at hvis du har gennemført de fem opstartslektioner, så er du mere end klar til Master Class.

Hvad er det bedste surfvejr?

På surfskolen plejer vi at sige, at alle forhold er perfekte forhold! Det er selvfølgelig sagt med en vis humor og et glimt i øjet, men ikke desto mindre er der noget om snakken. Så længe det blæser mellem 2-14 m/s er det muligt at windsurfe i Amagerstrandpark. Vi elsker solskin, men hverken regn eller slud slår vores windsurfere ud, for vi har windsurfsejl i alle størrelser, hvilket sikrer, at du uanset vejr kan få masser af vind i surfsejlet på dit windsurfkursus.

Når jeg har gennemført Master Class – hvad så?

Så er du klar til at forstætte på vores Master Class Pro forløb, hvor du lærer windsurfsportens hellige gral: At “plane”. Jeps, du læste rigtigt, du har en vanvittig ud-af-kroppen-oplevelse i vente forude, når vi lærer dig at flyve vægtløst henover vandet. Udover at plane, så lærer du også at windsurfe med fodstropper og trapez, så du bedre kan kontrollere de små surfboards, som vi bruger på Pro-forløbet.