GÅ TIL WINDSURFING

GÅ TIL WINDSURFING I KØBENHAVN

MASTER CLASS

Tilmeld dig vores Master Class Program. I løbet af 9 kurser fordelt på 9 uger bygger vi videre på dit 5-turs forløb. Du bliver en del af vores hyggelige surffamilie og lærer at surfe stærkere, vandstarte samt en masse nye freestyle moves.

SAVE 40% (6 spots left)

DKK 3.150 ,-

01

GÅ TIL WINDSURFING

Gå til windsurfing i København med vores Master Class Program og bliv en del af det fantastiske surfmiljø på Copenhagen Surf School! Vi lover at det både bliver sjovt, lærerigt og en smule udfordrende. For at deltage på Master Class skal du have gennemført vores 5-turs forløb.

 

02

BLIV EN EKSPERT SURFER

På Master Class bygger vi videre på dit 5-turs forløb. Du bliver en del af et hold på 14 surfere med én fast instruktør og der vil være forskellige fokuspunkter fra dag til dag. Du lærer at vandstarte, surfe stærkere og bliver klædt godt på til vores Master Class Pro Program. 

 

03

Sådan virker det

Master Class forløber hver Torsdag fra klokken 17.30-19.30 i perioden 12. august til 7. oktober. Du får altså 9 windsurf kurser spækket med skræddersyet windsurfing træning. Alt udstyr og instruktion er inkluderet i prisen. Men skynd dig at booke, der er kun 14 pladser på holdet.

“I have learned more in 3 hours with Rasmus and Ole than in 2 years of self-training.”

Riccardo Marabini

Master Class Surfer

Se hvad de nye surfere siger