GÅ TIL WINDSURFING

GÅ TIL WINDSURFING I KØBENHAVN

MASTER CLASS

Tilmeld dig vores Master Class Program og gå ugentligt til windsurfing i København. I løbet af 9 uger bygger vi videre på dit 5-turs forløb. Du lærer at surfe stærkere, vandstarte, tilrigning af eget udstyr og at mestre de nyeste Freestyle moves.  

SAVE 40% (SOLD OUT)

DKK 3.150 ,-

01

GÅ TIL WINDSURFING

Gå til windsurfing i København med vores Master Class Program og bliv en del af det fantastiske surfmiljø på Copenhagen Surf School! Vi lover at det både bliver sjovt, lærerigt og en smule udfordrende. For at deltage på Master Class skal du have gennemført vores 5-turs forløb.

 

02

BLIV EN EKSPERT SURFER

På Master Class bygger vi videre på dit 5-turs forløb. Du lærer at vandstarte, tilrige udstyr og surfe stærkere. Du bliver en del af et hold på 15 surfere med én fast instruktør og der vil være forskellige fokuspunkter fra uge til uge. Også kan du enda nå at få vind i håret lige efter arbejde!   

 

03

SÅDAN VIRKER DET

Master Class forløber hver torsdag fra klokken 17.30-19.30 i perioden 29. april til 24. juni 2021. Du får altså 9 ugentlige windsurf kurser spækket med skræddersyet windsurfing træning. Alt udstyr og instruktion er inkluderet i prisen. Men skynd dig at booke, der er kun 15 pladser på holdet.

“I have learned more in 3 hours with Rasmus and Ole than in 2 years of self-training.”

Riccardo Marabini

Master Class Surfer

Se hvad de nye surfere siger