Firma Arrangementer

TAG KOLLEGAERNE MED PÅ EVENTYR!

FIRMA aktiviteter

Hold jeres firmaarrangement hos os. Uanset om I er en mikroafdeling eller en kæmpe virksomhed, så skræddersyr vi et arrangement som passer til jer. Prøv vores uhyre populære XL SUP Race, få en rolig paddleboard tur, eller mærk suset på vores windsurfkursus! I kan også prøve flere aktiviteter samme dag. Det er sjovt og alle kan være med!   

Fra 295/ per person

AKTIVITETER

XL SUP RACE (295 per person)

SUP RACE er den optimale firma aktivitet hvor alle kan være med – både vandhunde og landkrabber. Vores soleklare BESTSELLER!

Gør klar til at samle tropperne og forme et konkurrencevindende team. SUP Race kombinerer alt det fede fra Stand Up Paddle og samler dit hold på et kæmpe paddleboard. Det er den perfekte teambuildingsaktivitet som både trigger gåsehud og udløser sky-høje high fives. Hvis I er til fart og spænding, hvor samarbejde og beslutsomhed er altafgørende for succes, så glæd jer til at prøve kræfter med vores populære SUP XL RACE. 

Aktiviteten varer 1,5 timer og der vil være top professionelle instruktører til stede under hele forløbet. Alt nødvendigt udstyr og instruktion er inkluderet i prisen. SUP XL RACE kan arrangeres for grupper af 8-60 personer.   

SUP KURSUS (345 per person)

Tag med på en smuk paddleboard tur igennem Amager Strandparks naturskønne laguner.

Vores SUP kursus emmer af hawaiiansk surferstemning, og er en oplagt firmaaktivitet. Turen foregår i et behageligt tempo hvor alle kan være med. SUP kurset omfatter en kort introduktion til SUP og de grundlæggende paddle board teknikker, efterfulgt af en guidet tour rundt i strandparkens magiske laguner. 

Aktiviteten varer 1,5 time og I vil blive instrueret af vores top professionelle instruktører fra start til slut. I kommer til at surfe på markedets absolut bedste SUP udstyr fra RED Paddle Co. Al nødvendigt surfudstyr og instruktion er inkluderet i prisen. SUP kurset er oplagt for grupper af 6-30 personer. 

WINDSURFING (595 per person)

Få vind i håret og saltvand i blodet på vores windsurfkursus. Hvis I er til action og vådt hår er windsurfing et sikkert hit!

På vores legendariske windsurfkursus lærer I at windsurfe på 2,5 time. I vil blive undervist på top moderne udstyr af vores passionerede surfinstruktører i den sikre lagune i Amager Strandpark. Windsurfing er sjovt og spændende, og en oplagt firmaaktivitet hvor alle kan være med.   

Aktiviteten varer 2,5 time og er beregnet for grupper af 4-18 personer. Men ved kombination af windsurfing + en anden aktivitet kan I være helt op til 36 personer. Alt windsurfing udstyr samt professionel instruktion er inkluderet i prisen.  

EN HEL DAG MED SURFING?

JA DA! Få en fuld dag spækket med vores 3 fedeste surfaktiviteter. I løbet af 5 timer vil I blive introduceret for både windsurfing, paddleboarding og XL SUP RACE. Dette er den ultimative surfoplevelse hvor I får en smagsprøve på alt det bedste som vi har at byde på. Hvis I har sat en hel dag af til jeres arrangement, så kan denne kombination anbefales. Overvej også at slutte dagen af med friske forsyninger fra vores surfbar – en iskold Big Wave fullender oplevelsen! 

I er også velkommen til at sammensætte jeres dag hos os på andre måder. Start fx ud med windsurfing og slut af med XL SUP RACE. Eller få en rolig guidet SUP tur efterfulgt af et Action packed RACE – I bestemmer. Skriv eller ring endelig til os og få et tilbud på netop jeres arrangement.

KOLDE DRIKKEVARER (fra 45 per person)

Gør det nemt! Lad os forkæle jer med vores lækre forfriskninger fra surf caféen. Vi har muligvis landets mest eksotiske drikkevareudvalg som spænder vidt. Prøv vores hjemmelavede Rosé lemonade, nyd velsmagende Hawaiianske Craf Beers eller forkæl jer selv med Fynske specialiteter fra Ørbæk Bryggeri. Intet slår nydelsen af en iskold Big Wave Beer efter en sjov dag på havet.      

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres arrangement.

VIRKSOMHEDER DER HAR BESØGT OS – OG FÅET VIND I SEJLENE!

Vi er fleksible: Uanset om jeres virksomhed er stor eller lille, så har vi et arrangement, der passer til jer.