Firma Arrangementer

Glade medarbejdere til firmaarrangement på Copenhagen Surf School

TAG KOLLEGAERNE MED PÅ EVENTYR

FIRMA aktiviteter

Hold jeres firmaarrangement hos os. Uanset om I er en mikroafdeling eller en kæmpe virksomhed, så skræddersyr vi et arrangement, som passer til jer. Prøv vores uhyre populære XL SUP Race, tag på en hyggelig paddleboard-tur, eller mærk suset på vores windsurfkursus! I kan også prøve flere aktiviteter samme dag. Det er sjovt og alle kan være med!   

Fra 295/ per person

AKTIVITETER

Stort hold unge udvekslingsstuderende på et stort surfboard i en skov til et firmaarrangement i København
XL SUP RACE (fra 295 per person)

Prøv vores mest populære firmaaktivitet, hvor alle kan være med – både vandhunde og landkrabber. Vores soleklare BESTSELLER!

Vi deler jer op i kampklare hold, og sætter rammerne for et hæsblæsende og hammersjovt SUP-ræs, der er lige dele lattervækkende og nervepirrende. Vær klar til at få gåsehud, når startskuddet lyder, og uddele high fives, når I krydser målstregen. Hvis I er til fart og spænding, hvor samarbejde og beslutsomhed er altafgørende for jeres vinderchancer, så glæd jer til at prøve kræfter med XL SUP RACE.

Aktiviteten varer 1,5 time, og alt nødvendigt udstyr og instruktion er inkluderet i prisen, ligesom der vil være instruktører til stede under hele forløbet, til at styre slagets gang og komme med glade tilråb. XL SUP RACE kan arrangeres for grupper mellem 8-60 personer. Vi kan sagtens opbevare jeres ting, mens I er på vandet, ligesom I er mere end velkomne til at slutte af med iskolde drikkevarer fra caféen.

En flok piger på polterabend i Amager Strandpark ved Copenhagen Surf School
XL SUP SAFARI (fra 345 per person)

Tag på en privat guidet tur rundt i Strandparkens fortryllende laguner med vores XL SUP Safari, der emmer af hawaiiansk surferstemning og er ideelt til hele firmaet!

Aktiviteten varer 1,5 time og starter på land med en kort introduktion til XL SUP, hvor jeres instruktør sætter jer alle ind i de grundlæggende paddleboard-teknikker. Derefter drager vi på eventyr i parkens magiske laguner.

Alt nødvendigt SUP-udstyr og instruktion er selvfølgelig inkluderet i prisen, og vi anbefaler denne aktivitet til alle firmaarrangementer med 6-40 personer. Mens vi er på vandet og udforsker lagunerne, passer vi godt på jeres ting, og når vi rammer land igen, er der rig mulighed for at forsyne jer med kolde forfriskninger fra caféen og nyde solen på promenaden.

En windsurfer til et firmaevent på Copenhagen Surf School
WINDSURFING (fra 695 per person)

Hvis I er til action og vådt hår er windsurf et sikkert hit! Vi garanterer vind i håret og saltvand i årene på vores windsurfkursus, hvor I lærer at windsurfe på 2,5 time.

Undervisningen foregår på markedets bedste udstyr og vores passionerede surfinstruktører tager hånd om jer, fra start til slut, og vi sikrer jer dermed den fedeste oplevelse midt i Amager Strandparks trygge lagune.

Denne aktivitet er beregnet til grupper af 4-20 personer, men er I flere, kan I kombinere windsurf med en anden aktivitet og være helt op til 40 personer i alt. Skriv til os, hvad lige præcis jeres behov er, så skræddersyr vi den løsning, der giver jer den sjoveste dag, hvor alle kan være med. Al windsurfudstyr og professionel instruktion er naturligvis inkluderet i prisen.

 

Piger på polterabend i København som skal ud og surfe i Amager strandpark ved Copenhagen Surf School
EN HEL DAG MED SURFING?

Så bliver det IKKE bedre! Vi tilbyder nemlig en hel dag spækket med vores 3 fede teamaktiviteter: XL SUP Race, windsurf og XL SUP Safari. I får den ultimative surfoplevelse med hele 5 timers rig mulighed for at afprøve det bedste fra surfverdenen. Vi anbefaler denne løsning til alle, der har sat en hel dag af til sjov og teambuilding, og når programmet når til ende, kan I slutte dagen af på ægte surfmanér: Med en iskold Big Wave fra surfcaféen.
Vi er meget fleksible med konkret planlægning af dagen, så har I særlige ønsker til rækkefølge eller tidsramme for aktiviteterne, finder vi nemt ud af det.

Uanset hvad, så garanterer vi en dag med god stemning og teambuilding, hvor I får trænet alt fra det gode samarbejde til selv de mest spændte lattermuskler.

Iskolde Hawaii Kona øl i solen på Copenhagen Surf School
PROMENADENS LÆKRESTE FORSYNINGER

Man kan nemt blive småsulten eller tørstig efter noget tid på vandet, og vi har selvfølgelig den bedste kur! Smag for eksempel vores supersprøde surdejs-paninier og gå på opdagelse i vores brede sortiment af drikkevarer – vi har både klassiske sodavande og hjemmelavet rosé-lemonade, hawaiianske specialøl og fynske specialiteter fra Ørbæk Bryggeri. Surfcaféen har noget for enhver smag!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres arrangement.

VIRKSOMHEDER, DER HAR BESØGT OS – OG FÅET VIND I SEJLENE!

Vi er fleksible: Uanset om jeres virksomhed er stor eller lille, så har vi et arrangement, der passer til jer.