DEN SJOVESTE Polterabend

Piger på polterabend i København som skal ud og surfe i Amager strandpark ved Copenhagen Surf School

VI ELSKER AT HOLDE POLTERABENDER

TROPISK POLTERABEND

Vil I have en uforglemmelig dag med surfing, sommer og sol på Costa del Amar’? Vi er selvudnævnte eksperter i at arrangere polterabender og garanterer, at I får en sjov dag. Ta’ på en guidet SUP-tour, eller få pulsen op og lattermusklerne i gang på vores action packed XL SUP RACE.

Fra 295/ per person

VÆLG MELLEM

Glade kvinder på en polterabend surftur i København
XL SUP RACE (fra 295 DKK per person)

Prøv vores mest populære polterabend-aktivitet, hvor alle kan være med – både vandhunde og landkrabber. Vores soleklare BESTSELLER!

Vi deler jer op i to kampklare hold, og sætter rammerne for et hæsblæsende og hammersjovt SUP-ræs, der er lige dele lattervækkende og nervepirrende. Vær klar til at få gåsehud, når startskuddet lyder, og uddele high fives, når I krydser målstregen. Hvis I er til fart og spænding, hvor samarbejde og beslutsomhed er altafgørende for jeres vinderchancer, så glæd jer til at prøve kræfter med XL SUP RACE.

Aktiviteten varer 1,5 time, og alt nødvendigt udstyr og instruktion er inkluderet i prisen, ligesom der vil være instruktører til stede under hele forløbet, til at styre slagets gang og komme med glade tilråb. XL SUP RACE kan arrangeres for grupper mellem 8-30 personer. Vi kan sagtens opbevare jeres ting, mens I er på vandet, ligesom I er mere end velkomne til at slutte af med iskolde drikkevarer fra caféen.

Fire mænd i solen med øl på polterabend i København med Copenhagen Surf School
XL SUP SAFARI (fra 345 DKK per person)

Få en privat guidet tur rundt i Strandparkens fortryllende laguner med vores XL SUP safari, der emmer af hawaiiansk surferstemning og er en oplagt polterabend-aktivitet!

Aktiviteten varer cirka 1,5 time og starter på land med en kort introduktion til SUP, hvor jeres instruktør sætter jer alle ind i de grundlæggende paddleboard-teknikker. Derefter drager vi på eventyr i parkens magiske laguner – i lige det tempo, der passer jer.

Al nødvendigt SUP-udstyr og instruktion er selvfølgelig inkluderet i prisen, og vi anbefaler denne aktivitet til alle polterabend-grupper på 4-20 personer. Mens vi er på vandet og udforsker lagunerne, kan I have jeres ting opbevaret i caféen, og når vi rammer land igen, er der rig mulighed for at forsyne jer med kolde forfriskninger fra caféen og nyde solen på promenaden.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på lige præcis jeres Polterabend.