DEN SJOVESTE Polterabend

VI ELSKER AT HOLDE POLTERABENDER!

TROPISK POLTERABEND

Tag dine bedste venner med til en uforglemmelig dag med surfing, sommer og sol på Costa del Amar! Vi er selvudnævnte eksperter i at arrangere polterabender og garanter at I får en sjov dag. Få en guidet SUP tour eller mærk suset på vores action packed XL SUP RACE. 

Fra 295/ per person

AKTIVITETER

XL SUP RACE (295 per person)

XL SUP RACE er vores mest populære polterabend aktivitet hvor alle kan være med – både vandhunde og landkrabber. Vores soleklare BESTSELLER!

Gør klar til at samle tropperne og forme et konkurrencevindende team. XL SUP Race kombinerer alt det fede fra Stand Up Paddle og samler dit hold på et gigantisk paddleboard. Det er spændende, nerverpirrende og kanon sjovt!  Hver klar til at få gåsehud når startskudet lyder og uddele high fives når i krydser målstregen. Hvis I er til fart og spænding, hvor samarbejde og beslutsomhed er altafgørende for succes, så glæd jer til at prøve kræfter med XL SUP RACE. 

Aktiviteten varer 1,5 timer og der vil være top professionelle instruktører til stede under hele forløbet. Alt nødvendigt udstyr og instruktion er inkluderet i prisen. XL SUP RACE kan arrangeres for grupper af 8-30 personer. I kan få opbevaret alle jeres ting på surfskolen imens vi surfer og I er mere end velkomne til at slutte af på iskolde øller.

SUP KURSUS (345 per person)

Hvis I er mere til en rolig paddle-tur, så bliv taget med på vores guidet SUP tour rundt i strandparkens fortryllende laguner. I får naturligvis en privat instruktør med på hele turen.     

SUP kurset emmer af hawaiiansk surferstemning, og er en oplagt polterabend aktivitet. Turen foregår i et behageligt tempo hvor alle kan være med. Vi starter med en kort introduktion til SUP og de grundlæggende paddle board teknikker, hvorefter vi begiver os ud på eventyr i strandparkens magiske laguner. 

Aktiviteten varer 1,5 time og I vil blive instrueret af vores top professionelle instruktører fra start til slut. I kommer til at surfe på markedets absolut bedste SUP udstyr fra RED Paddle Co. Al nødvendigt surfudstyr og instruktion er inkluderet i prisen. SUP kurset er oplagt for polterabend grupper af 4-20 personer. I kan få opbevaret alle jeres ting på surfskolen imens vi surfer og I er mere end velkomne til at slutte af på iskolde øller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres Polterabend.