Lej en SUP i Amager Strandpark
Lej en SUP i København

TIL VORES MASTER CLASS PRO SURFERE

LEJ SURFUDSTYR

Lej surfudstyr i københavn. Prisen inkluderer et DUO 129 L freeride board samt en 2021 Severne sejlrig. For at benytte dig af dette tilbud skal du være en aktiv del af vores Master Class Pro Team.     

SAVE 65%

DKK 245 ,-

01

Hvem kan leje? 

Dette ekstraordinære tilbud er forbeholdt vores aktive Master Class Pro surfere. Er vinden god en dag udenfor din faste ugentlige træningsdag? Så frygt ej, ring til dine bedste Master Class Pro buddies og book et sæt udstyr hver. I kan nu surfe sammen alle ugens dage med hele 65% rabat.    

02

sådan lejer du

Se kalenderen nedenfor – vælg dag, tidspunkt og følg dernæst booking processen. Det er kun muligt at leje udstyret for 3 timer ad gangen – hvilket også er perfekt til en god session. Brug din personlige kode for at opnå rabatten. Hvis du ikke er en del af vores Master Class Pro hold, så se mere her.  

03

Hvad med våddragt og Trapez?

Hvis du ikke har egen våddragt og trapez, så kan du hurtig og nemt leje bege dele af os for 50 kroner ved ankomst. OBS: Det er ikke muligt at bytte en misset Master Class træningsgang mod en udlejningssession. Udlejning er et valgfrit supplement og vi kan slet ikke undvære dig til vores fællestræninger.