Lej en SUP i Amager Strandpark
Lej Surfudstyr ved Ole og Rasmus på Copenhagen Surf School i København

TIL VORES MASTER CLASS PRO SURFERE

LEJ SURFUDSTYR

Lej surfudstyr i København. Prisen inkluderer et 140 L freeride board samt en 2021 Severne sejlrig. For at benytte dig af dette tilbud skal du være en aktiv del af vores Master Class Pro Team. 

SAVE 60%

DKK 295 ,-

01

SÅDAN LEJER DU

Lej dit surfudstyr i bookingkalenderen nedenfor, og husk at bruge din personlige kode for at opnå 60 % rabat. Hvis du ikke allerede er en del af vores Master Class Pro-hold, så kan du tilmelde dig her.

02

HVEM KAN LEJE?

Dette ekstraordinære tilbud er forbeholdt vores aktive Master Class Pro-surfere. Er vinden god en dag udenfor din faste ugentlige træningsdag? Så frygt ej, ring til dine bedste Master Class Pro-buddies, og book et sæt udstyr hver.

03

REGLER FOR UDLEJNING

Det er desværre ikke muligt at bytte en misset Master Class træningsgang mod en udlejningssession. Udlejning er et valgfrit supplement til den ugentlige fællestræning, og vi ville savne dig alt for meget.

Er du i tvivl om noget? Instruktør Sofie hjælper dig på vej!

Windsurfing Kursus i København

Hvem kan leje surfudstyr med 60 % rabat?

Lej surfudstyr med enestående rabat! Som kursist på vores Master Class Pro får du hele 60 % rabat på din windsurfingleje! Brug blot din personlige rabatkode, som du får tilsendt på mail, lige inden dit Master Class Pro-forløb starter. Husk, at rabatkoden er personlig og kun må benyttes af dig.

Hvordan bliver man en del af Master Class Pro?

Hvis du aldrig har prøvet at windsurfe før eller er på begynderniveau, skal du i første omgang bare hoppe med ombord på vores opstartsforløb, hvor vi lærer dig at surfe, og du bliver fortrolig med sporten – og så er du ellers klar til at forsætte på Master Class. Her finpudser vi din windsurfteknik og forbereder dig på Master Class Pro. Hvis du allerede kan windsurfe og har taget minimum 10 timers windsurfundervisning andetsteds, så kan du med fordel hoppe direkte på et af vores Master Class-forløb. Tag endelig fat i os, hvis du er i tvivl om, hvor du hører til, så finder vi ud af det sammen!

Hvor er det godt at windsurfe på Sjælland?

Hvis du kan lide bølger og stærk vind, så er nordkysten et sideshore-surfmekka, som strækker sig fra Rågeleje i vest til Hornbæk og Munkerup i øst. Nordkystens surfspots fungerer bedst med 10+ m/s og vindretninger fra vest-syd-vest til nord-nord-vest. Det kræver dog, at du kan plane i fodstropper og trapez samt vandstarte stabilt, før du bevæger dig ud i nordkystens bølger. Er du derimod begynder, let øvet, eller elsker du bare at race og freestyle-windsurfe? Så er Roskilde Fjord, Sydvestpynten på Amager og i særdeleshed Amager Strandpark geniale all-round-spots. Når du lejer surfudstyr på vores surfskole i Amager Strandpark, kan du enten tage dit lejede surfudstyr med ind i den trygge lagune, eller du kan prøve kræfter med Øresunds bølger, hvis der er pålandsvind fra øst.

Bliv en del af vores Master Class Pro her