TEAMBUILDING PÅ VANDET

TAG VENNERNE MED PÅ EVENTYR!

TEAMBUILDING

på vandet

Er der lagt op til en herredag, en pigeaften eller skal sportholdets bødekassekonto indfries? Så er I kommet til det helt rette sted! Tag dine venner under armen og få magiske oplevelser på vores surfskole i Amager Strandpark.   

Fra 295/ per person

AKTIVITETER

XL SUP RACE (295 per person)

SUP RACE er den sjoveste teambuildings aktivitet hvor alle kan være med – både vandhunde og landkrabber. Vores soleklare BESTSELLER!

Gør klar til at samle tropperne og forme et konkurrencevindende team. SUP Race kombinerer alt det fede fra Stand Up Paddle og samler dit hold på et kæmpe paddleboard. Det er den perfekte teambuildingsaktivitet som både trigger gåsehud og udløser sky-høje high fives. Hvis I er til fart og spænding, hvor samarbejde og beslutsomhed er altafgørende for succes, så glæd jer til at prøve kræfter med vores populære SUP XL RACE. 

Aktiviteten varer 1,5 timer og der vil være top professionelle instruktører til stede under hele forløbet. Alt nødvendigt udstyr og instruktion er inkluderet i prisen. SUP XL RACE kan arrangeres for venne grupper af 8-60 personer.   

SUP KURSUS (345 per person)

Tag med på en magisk SUP tur igennem Amager Strandparks eventyrlige laguner.

Vores SUP kursus emmer af hawaiiansk surferstemning og er en oplagt aktivitet når vennerne skal på eventyr. Turen foregår i et behageligt tempo hvor alle kan være med. SUP-kurset omfatter en kort introduktion til paddleboarding samt de grundlæggende paddleboard teknikker, efterfulgt af en guidet tur rundt i strandparkens nuturskønne laguner.

Aktiviteten varer 1,5 time og I vil blive undervist af vores top professionelle surfinstruktører fra start til slut. I kommer til at paddleboarde på markedets absolut bedste SUP udstyr fra RED Paddle Co. Al nødvendigt SUP udstyr og instruktion er inkluderet i prisen. SUP kurset er oplagt for vennegrupper af 6-30 personer. 

WINDSURFING (595 per person)

Mærk suset på vores 2,5 timers windsurfing kursus i Amager Strandpark. Alle kan lære at windsurfe – tag med og få vind i håret og gåsehud på kroppen når vinden tager fat! 

På vores 2,5 timers windsurfingkursus lære I at surfe frem og tilbage samt at vende kontrolleret. I bliver undervist på top moderne windsurfingudstyr af vores passionerede windsurfinstruktører. Windsurfing er både sjovt og spændende, og en oplagt teambuildingaktivitet hvor alle kan være med.   

Windsurfkurset varer 2,5 time og er beregnet for grupper af 4-18 personer. Men ved kombination af windsurfing + en anden surfaktivitet kan I være helt op til 36 personer. Alt windsurfing udstyr samt professionel instruktion er inkluderet i prisen. Vi glæder os til at surfe med jer! 

EN HEL DAG MED SURFING?

JA DA! Få en fuld dag spækket med vores 3 fedeste surfaktiviteter. I løbet af 5 timer vil I blive introduceret for både windsurf, paddle boarding og XL SUP RACE. Dette er den ultimative oplevelsesdag. Hvis I har sat en fuld dag af til jeres arrangement, så kan denne kombination anbefales. Overvej også at slutte dagen af med kolde forfriskninger i vores surfbar – en iskold Big Wave fullender oplevelsen! 

I er også velkommen til at sammensætte jeres dag hos os på andre måder. Start fx ud med et windsurfingkursus og slut af med XL SUP RACE. Eller få en guidet paddleboard tur, efterfulgt af et action packed SUP RACE – I bestemmer. Skriv eller ring endelig til os og få et tilbud på netop jeres arrangement.

RUND AF PÅ ÉN KOLD (fra 40 per person)

Gør det nemt! Lad os forkæle jer med vores lækre forfriskninger fra surf caféen. Vi har muligvis landets mest eksotiske drikkevareudvalg som spænder vidt. Prøv vores hjemmelavede Rosé lemonade, nyd velsmagende Hawaiianske Craf Beers eller forkæl jer selv med Fynske specialiteter fra Ørbæk Bryggeri. Intet slår nydelsen af en iskold Big Wave Beer efter en sjov dag på havet.      

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres arrangement.