surf kursus for hele familien

SURF KURSUS I KØBENHAVN

FAMILIE PAKKEN

Surfing for alle i familien! Tag hele banden med på eventyr med denne surfpakke, som kan fordeles over flere dage og mellem familiemedlemmer og venner. I bestemmer selv, hvordan I fordeler de 8 lektioner – lidt som et klippekort.

500/lektion

Totalt DKK 3.995,-

01

Oplevelsen

Prøv årets sjoveste sommeraktivitet, hvor alle, der er fyldt 12 år og kan svømme 200 meter, kan være med. Vi lærer jer at windsurfe sikkert frem og tilbage samt at vende kontrolleret på vores 2,5-timers surfkurser. Der er altid 2 topprofessionelle surfinstruktører med på vandet, som hjælper og instruerer jer og de øvrige kursister individuelt.  

02

Sådan virker det

Køb familiepakken ovenfor og modtag en mail med en unik kode til booking. Med denne booker du kurserne i kalenderen nedenfor: Vælg bare antal og tidspunkt. Koden giver adgang til 8 kurser i alt, og som med et klippekort styrer du helt selv, om du vil ud 4 gange med din partner, færre gange, men med ungerne – eller andet. Dit valg!

03

Her surfer vi

Alle windsurfkurser foregår i den sikre lagune ved Amager Strandpark. Alt nødvendigt surfudstyr inkl. våddragter og redningsveste er naturligvis med i prisen. I bliver undervist på markedets absolut nyeste og bedste windsurfudstyr, og det eneste, I skal medbringe, er håndklæde, badetøj og højt humør – resten klarer vi!