surf kursus for hele familien

Surf kursus i københavn

Familie pakken

Surf kusus for hele familien! Tag på eventyr, med familiepakken opnås rabat på 8 surflektioner som kan fordeles på forskellige dage og flere familiemedlemmer – alt efter hvad I ønsker. 

DKK 3.995/8 lektioner

01

dette oplever I

Windsurfing er årets sommeraktivitet og alle der er fyldt 12 år kan være med! Vi lærer jer at windsurfe på vores 2,5-timers surfkurser, her lærer I bl.a. at surfe sikkert frem og tilbage samt at vende kontrolleret. Under hele surf-kurset vil I blive instrueret af 2 top profesionelle surfinstruktører, der surfer rundt på vandet med jer og de øvrige kursister.   

02

Sådan virker det

Køb først famile-pakken ovenfor, så modtager I en unik rabatkode. Følg dernæst bookingprocessen nedenfor ved at vælge antal billetter og tidspunkt. I har samlet 8 kurser af 2,5 timer som kan fordeles på flere dage og deltagere – alt efter hvad i ønsker. Book eksempelvis et surfkursus for mor og datter eller far og søn 4 gange eller kom alle fire, på 2 surfkurser. I bestemmer!  

03

Her skal vi surfe

Alle windsurf-kurser foregår i den sikre lagune ved Amager Strandpark. Alt nødvendigt surfudstyr samt våddragter og redningsveste er naturligvis med i prisen. I bliver undervist på markedets absolut nyeste og bedste windsurfudstyr, det eneste I skal medbringe er håndklæde, badetøj og højt humør – resten klarer vi!