windsurfing i københavn

Windsurfing kursus 

Windsurfing kursus i København for øvede. Er du allerede en erfaren windsurfer eller har du surfet flere gange før? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi differentierer nemlig undervisningen ude på vandet, således at du bliver undervist i nøjagtig de manøvre du gerne vil blive bedre til. Vi lærer dig at blive bedre til at surfe stærkt med den rette stil, forbedrer dine strandstarter og Jibes og lærer dig en masse nye letvinds Freestyle tricks. På dette 3-timers intensive windsurfing kursus bliver du undervist af 2 dybt professionelle instruktører. Du vil blive undervist på et hold med i alt 13 kursister – alle med forskelligt niveau. Nogle vil være begynder og andre vil være øvet. Men vigtigst af alt så får du individuel undervisning ude på vandet efter dine behov. Alle kan blive bedre til at windsurfe og vi ser frem til at undervise dig. For windsurf newbies – se vores begynder kursus her. 

Sådan booker du

Vælg antallet af billetter du ønsker at booke og følg bookings processen nedenfor step by step. Det er hurtigt og nemt. Du er allerede et skridt tættere på at blive endnu bedre til at windsurfe!

Er du studerende, har du et gavekort eller et 5-turs forløb?
Er dit gavekort fra os så brug din unikke kode ved booking. Er dit gavekort fra GODREAM så send os en mail med et billede af dit gavekort.
Har du et 5-tursforløb så lav en separat booking med din personlige kode. Er du/I studerende på SU så lav en separat studie booking for dig/jer.
Brug koden studentweekday hvis kurset er på en hverdag og studentweekend hvis kurset er i en weekend.