LÆR AT SURFE

Bliv instrueret af Danmarks bedste instruktører!
Book dit kursus her

Der findes to slags mennesker – surfere og dem der ikke har prøvet det endnu

Bliv en komplet windsurfer

 
Få et 5-turs forløb

Se hvad de nye surfere siger

@copenhagensurfschool

Praktisk information

AMAGER STRANDPARK

Alle windsurfkurser og SUP kurser foregår i København ved den sydligste lagune i Amager Strandpark. Her er der nemlig helt ideelle forhold til at lære at surfe. Lavt og fladt vand med sandbund garanterer dig en fantastisk oplevelse på vandet! Adressen Jollevej 8, 2300 København S, vil føre dig lige til døren.

hvad skal jeg tage med?

Windsurfing i København har aldrig været lettere. Tag afsted med Copenhagen Surf School og lær at windsurfe. Surfskolen har alt hvad du skal bruge for en god dag på vandet. Våddragter, redningsveste, surfboards, surfsejl, surf paddler osv. Du skal blot møde op med badetøj, håndklæde og dit gode humør, så klarer vi resten.

Alder og sværhedsgrad

Surf kurserne er tilrettelagt så alle kan lære at windsurfe og SUP surfe. Windsurfing og SUP er fysisk udfordrende sportsgrene på vand, så vi kræver at alle kursister kan svømme 200 meter og mindst er 12 år gammel. Copenhagen Surf School udbyder surfkurser til alle niveauer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren windsurfer, så har vi et undervisningsforløb der passer til dig. Book et surfkursus og kom forbi vores surfskole. Vi garanterer for en fed oplevelse på vandet med landets bedste instruktører!

 

vejrforhold & sikkerhed

Man kan windsurfe og Stand Up Paddle i næsten al slags vejr. Men for kursistens sikkerhed og for at sikre at alle får en god oplevelse på vandet forbeholder Copenhagen Surf School sig retten til at aflyse/flytte surfkurser, hvis forholdene ikke er egnede til undervisning den pågældende dag. Vi vil melde det ud i god tid, så du let kan booke et nyt surf kursus i vores kalender. Lær at windsurfe og SUP surfe i trygge gode rammer ved os. Vi opererer naturligvis efter de gængse sikkerhedsregler og rutiner, som man bør og skal overholde når man windsurfer, Stand up paddler og færdes til søs. Windsurfing i København har aldrig været sjovere og tryggere. Læs mere om vores sikkerhedsinstrukser for windsurfkurserne og SUP surfkurserne HER

Find os her

We are here

Copenhagen Surf School Jollevej 8 2300 København S