WINDSURF & FRIENDS

GÅ TIL WINDSURFING I KØBENHAVN

YOUNG GUN SURF

Tilmeld dig vores Young Gun Surf Camp og gå ugentligt til windsurfing i København. Du bliver en del af et hold med 15 friske unge i alderen 13-17 år og lærer at windsurfe i løbet af 7 uger. 

SAVE 40% (9 spots left)

DKK 2.550 ,-

01

Lær at WINDSURFe

Lær at windsurfe og få masser af surfbuddies! På vores Young Gun Surf Camp går du til windsurfing en gang om ugen på vores Surf School i Amager Strandpark. Er du begynder? Perfekt! Vi lærer dig og de andre Young Guns at surfe med fart og vende med stil så I alle bliver ægte windsurfere i løbet af de 7 undervisningsgange.     

 

02

Få surfvenner

Du bliver en del af et fast Young Gun Team bestående af 15 unge som alle er klar på, at lære at surfe. Kursusforløbet er socialt, sjovt og fyldt med fart og spænding. På dit første kursus vil du blive præsenteret for dine nye surfbuddies, jeres instruktør samt de basale windsurf-teknikker på vandet. Herefter lærer du noget nyt fra gang til gang.    

 

03

SÅDAN VIRKER DET

Young Gun Camp starter op mandag d. 10 maj 2021 klokken 17.30-19.30 og fortsætter således hver mandag til og med d. 21. juni. Du får altså 7 ugentlige windsurf kurser spækket med skræddersyet windsurfing træning. Alt udstyr og instruktion er inkluderet i prisen. Men skynd dig at booke, der er kun 15 Young Gun pladser.   

Se hvad de nye surfere siger