WINDSURF BEGYNDER KURSUS

windsurfing i københavn

windsurf kursus

Lær at windsurfe på vores 2,5 timers windsurf begynderkursus. Dette er dit første skridt på vejen til at blive en komplet windsurfer. Se den fulde oplevelse med vores 5-turs forløb her.   

DKK 595 ,-

01

bliv bidt af windsurfing

Få vind i håret, sand mellem tæerne og et board under fødderne. Vi tilbyder et 2,5 timers intensivt windsurf kursus med fokus på individuel læring på vandet. Her lærer du at windsurfe og vende kontrolleret, og du bli’r undervist på topmoderne udstyr af vores passionerede instruktører. Alle kan lære at windsurfe – også dig!   

 

02

sådan forløber kurset

Ved kursets start bli’r du iført våddragt og vest og får en kort intro til udstyret og de basale windsurf teknikker inden vi går på vandet. Du bli’r instrueret af 2 professionelle instruktører, der surfer rundt med dig og de øvrige kursister på holdet. Vi surfer i 2,5 timer, inklusiv en kort drikkepause. Medbring kun håndklæde og højt humør – resten klarer vi!           

03

Sådan booker du

Vælg antallet af billetter, du ønsker at booke, og følg bookingsprocessen nedenfor step-by-step. Det er hurtigt og nemt. Hvis du ønsker at indløse et gavekort, så brug din unikke kode ved booking. Er dit gavekort fra GODREAM eller DGDA, så send os en mail med et billede af dit gavekort. For studierabatter, se regler og info her.    

“Fantastsike instruktører og en virkelig fed oplevelse! Helt sikkert ikke sidste gang.”

Sara Bro

Olympisk Atlet