WINDSURF BEGYNDER KURSUS

Windsurf begynder kursus

Få et 3 timers intensivt windsurf kursus med højt fokus på individuel læring på vandet. Har du aldrig windsurfet før eller prøvet det få gange, så er dette surfkursus perfekt for dig! Vi lærer dig at windsurfe i løbet af 3 timer. De basale teknikker gennemgås og du lærer at surfe sikkert frem og tilbage samt at vende kontrolleret.

Under hele kurset vil du blive instrueret af 2 top professionelle instruktører, der surfer rundt på vandet med dig og de 12 øvrige kursister. Vi bruger markedets nyeste og absolut bedste surfudstyr til al undervisning på surfskolen. Medbring blot badetøj, håndklæde og højt humør – resten klarer vi. Alle kan lære at windsurfe og vi glæder os til at lære dig det!

Sådan booker du

Vælg antallet af billetter du ønsker at booke og følg bookings processen nedenfor step by step. Det er hurtigt og nemt. Du er allerede et skridt tættere på at blive en rigtig windsurfer!

Er du studerende, har du et gavekort eller et 5-turs forløb?
Er dit gavekort fra os så brug din unikke kode ved booking. Er dit gavekort fra GODREAM så send os en mail med et billede af dit gavekort.
Har du et 5-tursforløb så lav en separat booking med din personlige kode. Er du/I studerende på SU så lav en separat studie booking for dig/jer.
Brug koden studentweekday hvis kurset er på en hverdag og studentweekend hvis kurset er i en weekend.