SUP udlejning i København
Lær at surfe i København

BLIV EN DEL AF VORES SURFFAMILIE

SOCIAL SUP

På Social SUP mødes vi hver mandag aften maj-oktober og paddler solen ned, griller på promenaden og hygger os for fuld skrue. Derudover får du altid 69 % rabat på SUP-udlejning, så du kan paddle, når det passer dig. Tilmeld dig i dag, og bliv en del af vores glade surffamilie.  

DKK 795/år

01

Sådan virker det

Tilmeld dig ovenfor, og modtag en mail med en kode til at booke nedenfor. Dit medlemsskab er personligt og gælder for hele sæsonen 1. maj-1. oktober 2022. Årsmedlemskabet ophører automatisk, når sæsonen er slut.

02

Brandhyggeligt

Spice dine mandage op med eventyrlige SUP-ture og smukke solnedgange i det bedste selskab. Med Social SUP bliver du en del af et hammerhyggeligt fællesskab, samtidig med at du bliver en haj på boardet.

03

Medlemsfordele

Gratis SUP-træning hver mandag ✔️

Spar 69 % på al SUP-leje ✔️

Goodiebag til værdi af 250 DKK ✔️

Gratis lån af våddragt ✔️

FÆLLES TRÆNING HVER MANDAG - BOOK HER

Når du har købt et Social SUP-medlemskab, er du garanteret en plads på vores ugentlige mandags-session, hvor vi mødes ved surfskolen, klæder om og får udleveret udstyr, og paddler en tur rundt om Strandparken kl. 18.30. Turen tager en lille times tid og bliver ledt af en instruktør. Når vi er tilbage ved surfskolen igen, tænder vi op for grillen og nyder solnedgangen, hawaiiøl og hotdogs sammen. Så det egentlige spørgsmål er: Bruger du ketchup eller sennep?

NB: Vi håber, du vil deltage hver uge, men for, at vi kan planlægge bedst, må du maksimalt have 2 aktive bookinger ad gangen. Book dit næste mandagstræning HER.

BOARD LEJE - BOOK HER

Et Social SUP-medlemskab giver adgang til at leje et SUP board med 69 % rabat alle ugens dage inden for vores åbningstider. Når du lejer et supboard, følger alt udstyr – paddle, leash, vest og våddragt – gratis med.

Din pris bliver altså 45 kr. i timen for boardleje. Det er priser, vi ka’ li’!

Du kan booke dit SUP board HER.

Dygtige instruktører, super god lokation og klart pengene værd. Kan varmt anbefales.”

Vicki Johansen

Local Paddleboarder