SUP udlejning i København
Lær at surfe i København

KØBENHAVNS HYGGELIGSTE SUP KLUB

SOcial MEMBERSHIP

Join os i dag! Paddleboard ligeså tosset du vil alle ugens dage, få nye surfbuddies og vær med til vores ugentlige træninger og sociale arrangementer!       

DKK 495/måned

01

find os her 

SUP udlejning samt alle sup træninger og sociale surf-aktiviteter foregår i Amager Strandpark, på vores adresse: Amager Strand Promenaden 1. Vi har omklædningsfaciliteter og du kan trygt få opbevaret dine personlige ejendele i vores surfcafé når du er på vandet. Psst! Som en del af vores surf-familie får du også 20% rabat på kolde øl i baren. Spørg blot i cafe’en for køb af VIP drinks-billetter. 

02

sådan booker du

Sign op til vores månedlige medlemsskab her og få straks adgang til dine medlemsfordele. Ved tilmelding får du øjeblikkeligt tilsendt din personlige kode, så du frit kan booke dig ind på vores aktiviteter nedenfor. Dit medlemsskab starter den dag du tegner det og fornyes automatisk hver måned på skæringsdagen. Du kan let opsige dit medlemskab ved et enkelt klik – ingen binding og ingen gebyrer.

03

så ofte kan du surfe

Med dit medlemsskab kan du låne ét RED paddle board optil 2 timer per dag – husk blot at booke tid. Derudover kan du også deltage i vores ugentlige tirsdags træning, tage med på vores eventyrlige Friday Paddle & Pints og introducere nye venner for SUP på Social Sundays. OBS! Våddragt er ikke inkluderet, vi anbefaler derfor at du anskaffer din egen og ellers kan du altid leje en af os for kun 50 kroner per session.

TUESDAY - LET'S CRUISE

Som medlem af vores surffamile kan du helt gratis deltage i vores ugentlige tirsdags træninger – Tuesday SUP Cruise! Vi paddler en hyggelig tur rundt om strandparken – vi starter og slutter naturligvis ved surfskolen. Turen tager en lille times tid og der vil være en professionel instruktør med på hele turen. 

SUP turene kører hver tirsdag klokken 17.00, 18.00 og 19.00. Vælg blot det tidspunkt der passer dig. Vi håber at du vil deltage hver uge, men for at sikre at alle medlemmer får en fair chance for at booke må du kun have 2 aktive bookinger planlagt ad gangen. Book dit næste Tuesday SUP Cruise her.

FRIDAY - PADDLE & PINTS

Hver fredag puster vi luft i vores Giga SUP boards, samler hele surffamilien og drager ud på eventyr! Som en del af dit medlemsskab kan du til enhver tid joine vores Friday Paddle & Pints surf sessions. Det er sjovt, spændene og absolut en fredagsbar for sig.

Vi mødes ved surfskolen, griber en paddle i den ene hånd og en øl i den anden. Turen tager en times tid. Det er ikke tilladt at medbringe egen alkohol på boardet, men grib i stedet en kold Kona øl fra surf cafeen lige før afgang. Som medlem kan du booke dig på herinde.

SUNDAY - BRING A FRIEND

Når det bliver søndag og ugen lakker mod enden kan du se frem til vores Sunday Sessions! Som medlem af vores sup community kan du helt gratis invitere én ven med ud på boardet. Vi paddler en hyggelig tur rundt om lagunen i et roligt tempo hvor alle kan være med.

SUP lektionen varer en time og under hele turen får I tips og tricks af en professionel instruktør. SUP turene starter 18.30 og 19.30. Vælg den tid der passer dig/jer og husk at booke 2 pladser til den samme tid, hvis du medbringer en ven. Som medlem kan du invitere en ven med optil 2 gange om måneden. Husk blot at booke plads(er) til søndagsholdet herinde.  

SUP DAY RENT

Udover deltagelse i vores ugentlige SUP træninger og sociale arrangementer, kan du med dit medlemsskab også leje ét SUP board alle ugens dage indenfor vores åbningstider. Du kan leje ét board i optil 2 timer per dag. Vi bruger udelukkende SUP boards fra RED PADDLE CO. Så du kan trygt glæde dig, du kommer nemlig til at surfe på det absolut ypperste der findes inden for paddleboarding. Når du lejer et supboard følger der naturligvis paddle, leash og vest med. Våddragt er dog ikke inkluderet, hvis du har din egen våddragt så tag den endelig med og ellers kan du altid leje en af os for kun 50 kroner per session. Du kan booke dit SUP board HER.

FIND OS HER

Dygtige instruktører, super god lokation og klart pengene værd. Kan varmt anbefales.”

Vicki Johansen

Local Paddleboarder

We are here

Copenhagen Surf School Jollevej 8, Amager Strandpark

Windsurfing & Sunset SUP