SUP Kursus i København

SUP kursus I KØBENHAVN

SUP Kursus

Lær at SUP surfe i København. Vi tager dig med på en oplevelsesrig stand up paddle tour i naturskønne Amager Strandpark. Efter SUP kurset kan du trygt leje et paddleboard og tage ud på egen hånd – se vores lejepriser her 

DKK 345 ,-

01

dette oplever du

Vores SUP kursus emmer af hawaiiansk surferstemning, og er for dig der gerne vil SUP surfe i naturskønne omgivelser. Turen foregår i et behageligt tempo hvor alle kan være med – både nybegyndere og erfarne surfere. Kurset varer 1,5 time og omfatter en kort introduktion til sporten og udstyret, efterfulgt af de grundlæggende Stand Up Paddle teknikker.    

02

sådan booker du

Vælg antal billetter, tidspunkt og følg dernæst booking processen nedenfor skridt for skridt. Hvis du ønsker at indløse et gavekort, så brug blot din unikke kode ved booking. Er dit gavekort fra GODREAM så send os en mail med et billede af dit gavekort.

03

Er i en større gruppe?

Hvis I er en større gruppe kan vi også tilbyde jer et privat arrangement. Vi har landets mest passionerede surf instruktører og er selvudnævnte eksperter i at arrangere anderledes og sjove polterabend og teambuilding-aktiviteter. Se meget mere her.       

Se hvad de nye surfere siger

 

“I’ve tried both SUP and windsurfing and I highly recommend them, they’re awesome, their instructors are extremely good at teaching and the whole experience is amazing, it’s definitely something to try while in Copenhagen!”

Hugo Corzo Isenrich

Urban Explorer, Copenhagener