Paddle & Pints

Kan du også lide sommer, surf og kolde øl? Så tag med på vores Paddle & Pints SUP tur. Vi stævner ud fra vores tømmerflåde på Christianshavn, herefter paddle boarder vi forbi de ældgamle volde ved Christiania som fører os videre til byens smukkeste kanaler og videre rundt om det magiske Opera hus. Midt på turen gør vi holdt ved Kontikibar og nyder skibets kolde økologiske drikkevare. Turen er spækket med hygge, surf og røverhistorier. Alle kan være med – uanset om du er begynder eller øvet paddleboarder.

SUP oplevelsen varer 2,5 timer og omfatter en kort introduktion til paddle boarding samt udstyret, efterfulgt af de grundlæggende SUP teknikker. Du bliver taget med på en smuk og oplevelsesrig SUP tur ved Christianshavn – et must for en ægte Københavner!

Sådan booker du

Vælg antallet af billetter du ønsker at booke og følg bookings processen nedenfor step by step. Det er hurtigt og nemt. Du er allerede et skridt tættere på dit kommende SUP eventyr. Alt nødvendigt surf udstyr samt top professionel instruktion er inkluderet i prisen, mød blot op med badetøj, håndklæde og højt humør. Mødested: Arsenalvej 6, København.

Er du studerende eller har du et gavekort?
Hvis dit gavekort er fra os, så brug din unikke kode ved booking. Er dit gavekort fra GODREAM eller GOGIFT så send os en mail indeholdende et billede af dit gavekort. Er du/I studerende på SU så lav en separat studie booking for dig/jer. Brug koden supstudent.

FIND OS HER

We are here

Copenhagen Surf School Arsenalvej 6, Christianshavn

SUP Rental, SUP Pirat tur and Paddle & Pints