Sunset SUP

Prøv SUP surf i Amager Strandpark og se solen gå ned over København. Vores Sunset SUP kursus emmer af hawaiiansk surferstemning, og er for dig der gerne vil SUP surfe i naturskønne omgivelser. Turen foregår i et behageligt tempo hvor alle kan være med – både nybegyndere og erfarne SUP surfere.

SUP kurset varer halvanden time og omfatter en kort introduktion til SUP sporten og udstyret, efterfulgt af de grundlæggende Stand Up Paddle teknikker. Du bliver taget med på en eventyrlig SUP tur rundt i lagunerne hvor der vil være fokus på balance, den rette paddle board teknik samt at mestre effektive vendinger og nyttige SUP manøvre.

Sådan booker du

Vælg antallet af billetter du ønsker at booke og følg bookings processen nedenfor step by step. Det er hurtigt og nemt. Du er allerede et skridt tættere på dit kommende SUP eventyr. Alt nødvendigt surf udstyr samt top professionel instruktion er inkluderet i prisen, mød blot op med badetøj, håndklæde og højt humør.

Er du studerende eller har du et gavekort?
Hvis dit gavekort er fra os, så brug din unikke kode ved booking. Er dit gavekort fra GODREAM eller GOGIFT så send os en mail indeholdende et billede af dit gavekort. Er du/I studerende på SU så lav en separat studie booking for dig/jer. Brug koden supstudent.