SUP kanaltur

SUP kanaltur i København, tag med os på eventyr og oplev København fra vandet, på et SUP board. Vores SUP kanaltur er spækket med Københavnsk surfer charme, som kun kan opleves fra havet. Vi viser dig byens bedste secret spots og fortæller røverhistorier undervejs, imens vi roligt paddle surfer forbi Christiania, Voldene og Piratøen ved Christianshavn. SUP turen er for alle – nybegyndere som øvede. 

SUP kurset varer halvanden time og omfatter en kort introduktion til SUP sporten og udstyret, efterfulgt af de grundlæggende paddle surf teknikker. Du bliver taget med på en spændende og anderledes paddle board tur rundt i kanalerne ved Christianshavn – et must for en ægte Københavner!

Sådan booker du

Vælg antallet af billetter du ønsker at booke og følg bookings processen nedenfor step by step. Det er hurtigt og nemt. Du er allerede et skridt tættere på dit kommende SUP eventyr. Alt nødvendigt surf udstyr samt top professionel instruktion er inkluderet i prisen, mød blot op med badetøj, håndklæde og højt humør. Mødested: Arsenalvej 6, København.

Er du studerende eller har du et gavekort?
Hvis dit gavekort er fra os, så brug din unikke kode ved booking. Er dit gavekort fra GODREAM eller GOGIFT så send os en mail indeholdende et billede af dit gavekort. Er du/I studerende på SU så lav en separat studie booking for dig/jer. Brug koden supstudent.

FIND OS HER

We are here

Copenhagen Surf School Arsenalvej 6, Christianshavn

SUP Rental, SUP Pirat tur and Paddle & Pints