COPENHAGEN COLUMBUS TOUR

SUP i København

UDFORSK KØBENHAVN PÅ ET SUP BOARD

SUP i København med vores Copenhagen Columbus tour. Turen tager dig med på 3 forskellige eventyr i byens hemmelige distrikter. Oplev solen gå ned over byen fra naturskønne Amager Strandpark, udforsk de ældgamle kanaler ved Christianshavn og gå på opdagelse i de spektakulære sluseholmskanaler ved slusen. Touren er for alle uanset om du er totalt nybegynder eller en erfaren SUP surfer. Vores instruktører giver dig alle de nødvendige tips og tricks så du let kommer igang hvis du er nybegynder og hurtigt bliver bedre hvis du har prøvet det før. Udforsk og oplev København som man gjorde det i de gamle dage, fra vandet, som en ægte Copenhagen Columbus.

Du bestemmer selv, hvornår du vil bruge dine 3 oplevelser i løbet af sommeren, eller om du vil tage nogle ture i år og gemme en tur til næste sæson. Columbus touren er den oplagte oplevelsesgave til dig selv eller en du holder af.

Køb din Columbus tour herunder, så sender vi dig en unik personlig kode der kan benyttes til at booke dine 3 fremtidige SUP oplevelser i vores bookingsystem. Er du studerende så benyt koden studentforløb for at opnå studierabat på dit køb af Copenhagen Columbus tour’en.