GÅ TIL PADDLEBOARDING

Lær at surfe i København

GÅ TIL PADDLEBOARD I KØBENHAVN

MASTER CLASS

I løbet af syv intensive paddleboard kurser fordelt på 7 uger lære du at mestre paddleboarding til perfektion samtidig med at du får en masse nye surfbuddies. Bliv en del af Københavns hyggeligste SUP klub.

SAVE 40% (8 pladser tilbage)

DKK 1.400 ,-

01

GÅ TIL Paddleboard

Gå til paddleboarding i København med vores SUP Master Class Program og bliv en del af det fantastiske surfmiljø på Copenhagen Surf School! Vi lover at det både bliver sjovt, lærerigt og en smule udfordrende. Kursus forløbet er for dig som enten er helt grøn eller har taget vores SUP begynder kursus. 

 

02

lærerigt og sjovt

Du bliver en del af et lille hyggeligt hold på 10 surfere med én fast instruktør og der vil være forskellige fokuspunkter fra uge til uge. Og vi runder selvfølgelig hver session af på varme grillpølser og kollde drikkevare fra hawaii baren.

 

03

Sådan virker det

Ovenfor tilmelder du dig mandagsholdet som starter d. 9. maj og kører ugentligt fra 18.00-19.30. SUP Master Class forløber én gang ugentligt, 7 uger i træk. Du får altså 7 SUP kurser spækket med skræddersyet paddleboard træning. Alt udstyr og instruktion er inkluderet i prisen. Men skynd dig at booke, der er kun 10 pladser på holdet.

“I have learned more in 3 hours with Rasmus and Ole than in 2 years of self-training.”

Riccardo Marabini

Master Class Surfer

Se hvad de nye surfere siger