Paddleboard for 2

Paddleboard 2 på et board? Selvfølgelig kan man det! Paddle boarding er sjovt, tandem paddleboarding er dobbelt så sjovt. Hiv din ven, kæreste, nabo eller bedstemor med ud på boardet og oplev København på en ny og spændende måde. Med vores tandem SUP, får I muligheden for at bytte singleboardet ud og deltage på vores kanalrundfart.

SUP oplevelsen varer halvanden time og omfatter en kort introduktion til SUP sporten og udstyret, efterfulgt af de grundlæggende Stand Up Paddle teknikker. I bliver taget med på en eventyrlig SUP tur rundt i kanalerne ved Christianshavn. Oplevelsen er for alle – både nybegyndere og øvede SUP surfere.

Sådan booker du

Vælg en ledig dato i kalenderen for at booke og følg bookings processen nedenfor step by step. Det er hurtigt og nemt. I er allerede et skridt tættere på jeres kommende SUP eventyr. Alt nødvendigt surf udstyr samt top professionel instruktion er inkluderet i prisen, mød blot op med badetøj, håndklæde og højt humør.

Er du studerende eller har du et gavekort?
Hvis dit gavekort er fra os, så brug din unikke kode ved booking. Er dit gavekort fra GODREAM eller GOGIFT så send os en mail indeholdende et billede af dit gavekort. Er du/I studerende på SU så lav en separat studie booking for dig/jer. Brug koden supstudent.