Lej Wingsurf udstyr

Lej en SUP i København

lej wingudstyr i københavn

LEJ WINGSURF UDSTYR

Wingsurfing udlejning i Amager Strandpark – lej et komplet wingsæt uden foil. Prisen inkluderer en 5m2 wing, wingboard, våddragt og vest. For at leje til vores til vores rabatpris skal du have gennemført vores wingsurf level 1 kursus.    

DKK 345 ,-

01

SÅDAN LEJER DU

Vælg antal wingsurf-sæt og følg bookingkalenderen nedenfor. Det er kun muligt at leje udstyret for 3 timer ad gangen – og du har selv ansvar for at rigge alt wingudstyret korrekt til ved ankomst og ned igen efter din session.

02

SURFCAFEEN

Vores surfcafé er fyldt med friske forsyninger og god stemning. Det er også her, du møder op, før du skal ud på vandet, og vores cafe-host kan svare dig på stort som småt. Det vil være muligt at klæde om på promenaden, og vi passer godt på dine personlige ejendele, mens du er på vandet.

03

Er du begynder?

Hvis du vil leje wingsurfudstyr, så SKAL du kunne wingsurfe på egen hånd og vide hvordan man rigger board og wing forsvarligt til. Hvis du er nybegynder eller kun har prøvet wingsurfing få gange før, så kan vi varmt anbefale dig vores wingsurf level 1 kursus.

FIND OS HER

We are here

Copenhagen Surf School Jollevej 8, Amager Strandpark

Windsurfing & Sunset SUP