5-TURS FORLØB

BLIV EN KOMPLET WINDSURFER

Bliv en komplet windsurfer som kan tage ud og windsurfe på egen hånd. Vi anbefaler alle kommende windsurfere at tage vores 5-turs forløb. Her bygger vi dit niveau op fra gang til gang over 5 lektioner. Vi lærer dig at mestre alt fra at surfe stærkt, lave avancerede vendinger og moderne letvinds Freestyle tricks. Med 5-turs forløbet skræddersyr vi et undervisningsprogram der passer til netop dine behov og tager dig fra beginner to winner i løbet af bare 5 surf lektioner.

Du bestemmer selv, hvornår du vil tage dine 5 lektioner i løbet af sommeren, eller om du vil tage nogle lektioner i år og gemme nogle til næste sæson.
5-tursforløbet har ingen udløbsdato og du betaler kun for 4 lektioner, den femte lektion gir’ vi!

5-turs forløbet er personligt. Det betyder, at de 5 lektioner kun kan bookes og bruges af en og samme person. 5-tursforløbet er ikke en grupperabat, men et tilbud til de surfere som virkelig ønsker at rykke sig over sæsonen gennem et komplet undervisningsforløb.

 
Køb dit 5 turs forløb herunder, så sender vi dig en unik personlig kode der kan benyttes til at booke dine 5 fremtidige windsurfkurser i vores bookingsystem. Er du studerende så benyt koden studentforløb for at opnå studierabat på dit køb af 5-turs forløbet.