5-TURS FORLØB

BLIV EN KOMPLET WINDSURFER

5-turs forløb

FÅ et 5-turs forløb og bliv en komplet windsurfer. Vi tager dig fra beginner to winner, skridt for skridt i løbet af 5 surflektioner af 2,5 timer. Vi anbefaler vores populære 5-turs forløb til alle nye surfere!

SAVE 20%

DKK 2.380 ,-

01

bliv EN KOMPLET WINDSURFER

Vi lærer dig at mestre alt fra at surfe stærkt, strandstarte, vende, jibe samt de nyeste letvinds Freestyle tricks. Med 5-turs forløbet skræddersyr vi et undervisningsprogram der passer til netop dine behov og tager dig fra beginner to winner i løbet af 5 surf lektioner. Alt nødvendigt udstyr samt top professionel instruktion er inkluderet. 

02

nemt og fleksibelt

Med 5-turs forløbet opnår du både fleksibilitet og rabat på dine kurser. Du bestemmer selv, hvornår du vil tage dine 5 lektioner henover sommeren, eller om du vil tage nogle lektioner i år og gemme nogle til næste sæson. 5-tursforløbet har ingen udløbsdato og du betaler kun for 4 lektioner, den femte lektion gir’ vi!  

03

SÅDAN VIRKER DET 

Køb dit 5-turs forløb ovenfor, så sender vi dig en personlig kode som benyttes til at booke dine 5 fremtidige windsurfkurser i kalenderen nedenfor. 5-turs forløbet er personligt. Det betyder, at de 5 lektioner må kun bookes og bruges af en og samme person. Er I flere som vil surfe sammen? Så bestil et 5-turs forløb hver og book de samme kursustider i kalenderen. 

“Årets sommeraktivitet! Købte et 5-turs forløb og glæder mig helt vildt hver gang vi skal ud. Er man begynder kan jeg klart anbefale et 5-turs forløb. Man flytter sig virkelig fra gang til gang!”

Kristine Rye

Lokal Windsurfer

Se hvad de nye surfere siger