OM OS

Vores vision

Copenhagen Surf School vision er at udbrede og udvikle Surfsporten i Danmark. Vi vil skabe et større surfmiljø og bringe danskerne tættere på naturen og i særdeleshed, vandet. Det er en helt fantastisk og ubeskrivelig fed fornemmelse at stå på boardet og mærke vinden i håret, og den følelse bliver vi nødt til at dele med jer!

Copenhagen Surf School udbyder mobile kurser i Windsurfing, Stand Up Paddle Surfing, teambuilding og gruppearrangementer med hovedlokation i Amager strandpark. Kurserne i Windsurf og SUP løber fra maj til september. Alle kan lære at surfe og Copenhagen Surf School kan tage dig hele vejen fra dit første surfkursus til dit første frontloop i bølgerne.

Instruktørerne

inst

Vi er to meget passionerede surfere bag Copenhagen Surf School, Ole Hasholt og Rasmus Øgelund, som begge simpelthen ikke har kunne slippe surfboardet siden vi første gang stod på vandet på Thurø for 8 år siden. Surfing har taget os vidt omkring; Fra træningsture på den anden side af jorden, til Worldcup’s i Europa, til hjemlige guldmeldaljer til det årlige DM i windsurfing og til mere end 6 års erfaring som Dansk Sejlunion uddannede instruktører i forskellige klubber, camps og surf skoler. Nu glæder vi os til at introducere jer til verdens fedeste sport i vores egen surfskole.

#copenhagensurfschool