Groups

Skal du arrangerer en polterabend? Eller mangler I en anderledes og unik oplevelse til jeres næste firmaarrangement? Eller er i bare en gruppe venner, familie eller bekendte der gerne vil have en fed oplevelse sammen?
Så er du kommet til det helt rette sted. Tag dine kollegaer og venner under armen og lad Copenhagen Surf School sørge for resten.

Vi tilbyder top professionelle vandsportsaktiviteter som Windsurf, SUP og Havsvømning mm. Vi kombinere vandsportsaktiviteterne med en god dag på stranden med beachvolley, strandfodbold og andre teambuildings-aktiviteter og lege. Vi kan med andre ord strikke dagen sammen lige præcis som i ønsker det, og vi garantere for at i får en uforglemmelig dag ved stranden og på vandet. Det skal siges at vi udover at være dygtige surfinstruktører også laver en glimrende Mojito. Og hvordan rundes din polterabend, dit teambuildingsarrangementet eller din familietur bedre af, end et par kolde hjemmelavede mojitos på stranden til tonerne af Bob Marley efter surfaktiviteterne.

Alle kan være med og surfskolen har alt i behøver til en dag fuld af aktiviteter og sjov. I skal bare huske jeres badetøj, håndklæder og højt humør! Copenhagen Surf School er 100 % mobil, så i behøver nødvendigvis ikke komme til os, vi kan også komme til jer.

For spørgsmål og booking – skriv eller ring og hør nærmere.

Vi glæder os meget til at høre fra jer!
+45 30299792 eller info@copenhagensurfschool.dk

 

#copenhagensurfschool